Sport

Liga Campionilor, raiul pariorilor! Recomandări premium pentru un bilet câștigător de 1.000 de euro!

Urmează o nouă săptămână plină de meciuri în cupele europene! Prilej pentru noi să facem o trecere în revistă a celor mai bune partide de pariat din cele două zile de Champions League
27.09.2021 | 13:54
Liga Campionilor raiul pariorilor Recomandari premium pentru un bilet castigator de 1000 de euro
Cum facem 1.000 de euro cu meciurile din Liga Campionilor!
ADVERTISEMENT

Oferta generoasă de la mijlocul săptămânii deschide pentru toți pariorii noi perspective de câștig! Prima etapă a cupelor europene a adus și încasări însemnate, cel mai spectaculos tichet fiind de departe cel plasat de un vâlcean curajos, care a pus 5 rezultate de egalitate pe un bilet de 8 meciuri și cu doar cu 10 lei a dat o lovitură de 20.000 de euro!

Se întorc așadar meciurile tari, se întoarce Liga Campionilor, ocazie cu care SUPERBET vine în această lună cu o ofertă spectaculoasă!

ADVERTISEMENT

10 selecții pentru un bilet câștigător!

Pentru a veni în întâmpinarea jucătorilor care vor să profite de această promoție am analizat atent cele 16 de partide de Champions League din cele două zile și am selectat 10 meciuri din care puteți alcătui un bilet, sperăm noi, câștigător!

Evident, prima recomandare este PSG – Manchester City. Un GG la cotă 1.53 pare cea mai indicată variantă de pariere, doar că noi vom veni cu o propunere un pic mai îndrăzneață!

ADVERTISEMENT

E tensiune mare la Paris! Un vestiar doldora de vedete capricioase, fiecare vrea să demonstreze că el este masculul alfa, fie că vorbim de lupta dintre buturi dintre Donnarumma și Keylor Navas sau de inflația de stele din atac, cu Neymar, Mbappe și Messi.  Probabil primul sacrificat va fi Pochettino. Antrenorul pare depășit de situație și până la prima bătaie în vestiar nu a mai rămas mult. În climatul acesta de tensiune, City a deschis seria unui program infernal de meciuri cu o victorie uriașă pe Stamford Bridge. Guardiola reușește să scape de complexul Chelsea și le injectează o doză mare de moral elevilor săi. Din aceste motive, mizăm că City nu pierde pe Parc des Princes și că se vor marca de la două goluri în sus pentru o cotă de 1.72!

Și celălalt meci al grupei ne oferă o cotă interesantă. Leipzig a bătut în Bundelsiga cu 6-0 pe Hertha, un succes picat la fix, după două înfrângeri umilitoare, 1-4 cu Bayern în campionat și 3-6 cu City în Ligă. Bruges a scos un punct meritoriu acasă cu PSG, dar a remizat surprinzător în campionat, 1-1 acasă cu Leuven. E drept, belgienii au odihnit câțiva titulari pentru jocul de la Lepizig, dar gazdele au șanse mari să se impună. Nu pare un meci de 1-0, de aceea vom miza pe Leipzig marchează minim 2 goluri, pentru o cotă de 1,50!

ADVERTISEMENT

Festival de goluri în grupa C! Pariurile care nu trebuie ratate!

De pe bilet nu pot lipsi două meciuri de goluri multe din grupa C. Rezultatele primei runde au fost: Sporting – Ajax 1-5, Besiktas -Dortmund 1-2. Ne așteptăm la un nou festival de reușite și mizăm în ambele jocuri din această etapă pe 3+, cu precizarea că, pentru a ne crește un pic cota, vom lua interval 3-6 goluri la Ajax – Besiktas, fiind puțin probabil ca lucrurile să meargă spre un rezultat de tenis sau hochei! 3-0, 3-1, 4-1 par a fi scorurile cele mai probabile.

Din grupa D, am ales meciul din Ucraina. În afara faptului că la acest moment are și jocul, și lotul superior valoric, Inter are o dublă motivație. Anul trecut, “nerr-azzurri” au ratat primăvara europeană, fiind stopați pe teren propriu chiar de Șahtior. Pe de altă parte, elevii lui Simone Inzaghi au pierdut nemeritat în prima rundă cu Real Madrid, astfel că în Ucraina nu au decît o variantă, cele 3 puncte. Mergem și noi pe victorie Inter, pentru o cotă de 1.60.

ADVERTISEMENT

Încheiem ziua de marți cu duelul de la Porto. Liverpool este favorită, dar portughezii joacă bine acasă în Ligă și se mobilizează altfel la partidele cu echipele mari. Pare a fi un meci de ambele marchează, dar la fel ca și la PSG cu City, vom miza pe faptul că englezii nu vor pierde și se vor marca minim 2 goluri (cotă 1.50).

Examen de foc pentru Lucescu la Munchen! Cotă foarte bună pentru un pariu lejer!

Trecem la ziua de miercuri cu 3 propuneri tentante. Vom lua pe bilet Zenit – Malmo 1. Chiar dacă suedezii sunt o surpriză frumoasă a competiției, Zenit are de partea sa un lot cu multă calitate, plus experiența atâtor ani de Champions League.

O altă partidă  interesantă se anunță la Bergamo. Atalanta s-a reglat în joc, mai ales după recuperarea lui Duvan Zapata și gazdele au abilitatea și lejeritatea de a marca minim două goluri, pentru o cotă de 1.50.

Închidem biletul cu un meci care, de asemenea, nu este de ratat pe orice bilet. Bayern primește vizita elevilor lui Mircea Lucescu. Va fi o partidă deschisă, în care grupul de fotbaliști tineri ai ucrainenilor vor încerca să-și arate calitățile. Este greu de crezut că la ora actuală o echipă de Liga Campionilor poate merge pe Alianz Arena să pună baricade în fața unei mașini de fotbal, care oricum te macină, încet, dar sigur. Ne așteptăm așadar la un joc cu goluri, măcar unul în prima repriză și cel puțin două în partea a doua, un combo numai bun de pariat pentru o cotă foarte bună, 1.70!

Acestea sunt 10 meciuri propuse de noi pentru cele două zile magice de Champions League. Pentru a fi mai convingători, noi am plasat deja biletul la SUPERBET, cu o miză moderată, 40 de lei, pentru un câștig premium: 1.000 de euro. Poți să joci și tu biletul (cu codul atașat mai jos), sau poți să te inspiri și să selectezi ce consideri că merită din cele 10 partide.

Grăbește-te însă! Cotele scad foarte mult până aproape de ora jocului. În plus, cu ocazia meciurilor de Liga Campionilor,  SUPERBET  vine cu o ofertă spectaculoasă!

 

10 recomandări pentru un câștig de 1.000 de euro!
10 recomandări pentru un câștig de 1.000 de euro!
Iată dovada că noi am plasat deja biletul!
Iată dovada că noi am plasat deja biletul!

 

ADVERTISEMENT