Sport

Liga câștigurilor galactice. Acum poți deveni bogat cu ajutorul miliardarilor de la PSG și Real Madrid

Liga Campionilor se întoarce după o pauză de trei săptămâni, iar odată cu ea revin și superbiletele de pariuri care vă pot oferi câștiguri substanțiale
18.10.2021 | 12:11
Liga castigurilor galactice Acum poti deveni bogat cu ajutorul miliardarilor de la PSG si Real Madrid
Meciurile din Liga Campionilor vă pot aduce câștiguri galactice. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Veste bună pentru toți iubitorii de pariuri: Liga Campionilor se întoarce cu meciurile programate în etapa a 3-a din faza grupelor, iar opțiunile pentru realizarea unor bilete cu care să dați marea lovitură sunt foarte numeroase.

Trebuie doar să alegeți cu grijă ceea ce puneți pe bilet, dar sfatul nostru este să încercați să evitați cât mai mult soliștii pentru că apar și surprize. Etapele precedente ne-au demonstrat că se pot răsturna oricând calculele hârtiei, dar am văzut și că golurile nu lipsesc, ceea ce poate constitui un mare avantaj.

ADVERTISEMENT

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți da o adevărată lovitură financiară cu meciurile programate marți și miercuri în Liga Campionilor.

Câștiguri galactice cu meciurile din Liga Campionilor

Marți și miercuri, în grupele Ligii Campionilor la fotbal sunt programate partidele din cadrul etapei a 3-a, iar noi ne-am oprit asupra a opt dintre ele pentru biletul cu care sperăm să dăm marea lovitură la pariuri.

ADVERTISEMENT

Primul meci pe care l-am selectat din această etapă este cel dintre PSG și RB Leipzig, două echipe cu poziții diametral opuse în clasament. Francezii sunt pe primul loc, cu 4 puncte, în timp ce germanii au înfrângeri pe linie până până acum. Chiar și așa, deși PSG pare o favorită clară, nu ne vom hazarda pe o victorie a gazdelor, ci vom alege varianta golurilor, pentru că se vor afla față în față două echipe superofensive, care marchează meci de meci. RB Leipzig a marcat de 3 ori pe „Etihad” contra lui Manchester City, de ce nu ar face-o măcar o dată și pe „Parc de Princes”? Un pariu de „3+”, la o cotă de 1,48, nu ar trebui ratat.

Tot pe varianta golurilor mergem și la meciul dintre FC Porto și AC Milan, două echipe în suferință în noua ediție a Ligii Campionilor. Ambele sunt bune încasatoare, au primit fiecare câte 5 goluri în primele două etape, dar și înscriu destul de des, astfel că aici am mers pe o variantă la alegere „GG sau 3+”, care are o cotă de 1,47.

ADVERTISEMENT

Și ca să continuăm cu golurilor, varianta „GG3+”, la o cotă de 1,72, o propunem la Ajax Amsterdam – Borussia Dortmund. Ambele joacă superofensiv, au maximum de puncte după primele două etape, așa că nu e exclus să asistăm la un spectacol adevărat pe „Amsterdam Arena”.

Încheiem cu meciurile programate marți în Liga Campionilor și ne oprim la grupa în care Real Madrid și Inter Milano sunt puse la respect de către necunoscuta Sheriff Tiraspol, micuța echipă din Moldova care are 6 puncte după primele două etape. Cu orgoliul rănit, dar și perspectiva sumbră de a rata calificarea din grupă, cele două superputeri ale fotbalului mondial nu-și mai permit pași greșiți și sunt obligate să învingă în această etapă. Și ar trebui să o facă în stil mare, pentru a le arăta celor mici cu cine au de-a face. Așa că vom alege victoria favoriților, combinată cu goluri. „2&2+” la Șahtior – Real Madrid are cotă 1,72, în timp ce „1&3+” la Inter – Sheriff are 1,47, iar noi trebuie să profităm de ele.

ADVERTISEMENT

Și nu uita nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Profită acum de ea pentru a da lovitura cu biletul de Liga Campionilor.

Barcelona e în criză. Iese din ea și noi ne umplem de bani

Trecem la meciurile de miercuri, iar primul ales de noi este cel dintre Barcelona și Dinamo Kiev. Catalanii au cel mai prost start din istorie în această competiție, 0 puncte după primele două etape, iar dacă nu vor pune capăt crizei riscă să părăsească Liga încă din faza grupelor. Nu-și vor permite așa ceva, mai ales că nici Dinamo Kiev nu este un adversar de speriat, dovadă fiind înfrângerea la scor, 0-5, suferită pe terenul lui Bayern Munchen. Așa că un pronostic pe victoria gazdelor și 3 goluri în meci, la o cotă de 1,62, trebuie speculat cât mai rapid.

Manchester United și Atalanta sunt două echipe spectaculoase, care pun mare preț pe ofensivă, dar au și destule scăpări în defensivă. Au demonstrat-o în primele două etape din Liga Campionilor, dar și în întrecerile interne. Aceste indicii ne duc cu gândul la o variantă foarte probabilă de „ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci”, cu o cotă de 1,80 ce nu poate fi refuzată.

În fine, ultimul joc selectat pe biletul de marți și miercuri din Liga Campionilor este cel dintre Zenit St. Petersburg și Juventus Torino. Oaspeții au 6 puncte din 6, cu victorii la 0 pe terenul lui Malmo și acasă cu Chelsea, și pleacă mari favoriți și de această dată. Nu ne vom hazarda însă pe un succes al torinezilor, ci vom merge pe o variantă mai safe, de șansă dublă, și cu puține goluri marcate. Cota de 1,45 pentru „X2&0-4 goluri” este atractivă și poate contribui substanțial la creșterea profitului nostru.

Din cele 8 meciuri selectate am obținut o cotă de 40,70, iar cu miza de 40 de lei puteți obține un câștig de aproape 1.800 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate în această săptămână în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT