Life

Lili Sandu, dezvăluiri despre relațiile toxice: ”A trebuit să fac ani de terapie”! Aluzii la Bogdan Stelea?

Lili Sandu s-a referit vedeta la Bogdan Stelea când a vorbit despre relații toxice? Declarațiile neașteptate făcute la Pro TV!
20.04.2023 | 17:17
Lili Sandu dezvaluiri despre relatiile toxice A trebuit sa fac ani de terapie Aluzii la Bogdan Stelea
Lili Sandu, dezvăluiri ce amintesc de relația cu Bogdan Stelea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum e fericită alături de Silviu Țolu și fiul lor, dar, în trecut, Lili Sandu a avut o relație controversată cu Bogdan Stelea. Fotbalistul a divorțat de dragul ei, dar s-au despărțit după șapte ani. La vremea respectivă, s-a spus că de vină a fost gelozia portarului, iar declarațiile recente ale prezentatoarei de la Vorbește lumea amintesc de situația lor.

A suferit Lili Sandu după despărțirea de Bogdan Stelea? A făcut dezvăluiri inedite în emisiunea Vorbește lumea

Prezentul lui Lili Sandu pare unul de vis. Trăiește o frumoasă iubire cu Silviu Țolu, mai mic cu 12 ani decât ea, – ceea ce mai în glumă, mai în serios, vedeta spune că o ajută să se mențină tânără. Împreună au și un băiețel, pe Thomas Jay, pe care vedeta Pro TV îl adoră, cu toate că după naștere a trecut printr-o perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

În trecut, însă, Lili Sandu a avut parte de o legătură amoroasă cu Bogdan Stelea. Chiar dacă nu a recunoscut, portarul a divorțat de fosta soție, Dana Badea, doar pentru a se căsători cu prezentatoarea de la Vorbește lumea.

Ar fi făcut orice pentru a-i fi alături, ba chiar a cerut aprobare de la Primărie pentru a o cere de soție pe Arcul de Triumf. Cu toate acestea, în anul 2005, relația dintre Lili Sandu și Bogdan Stelea a luat sfârșit.

ADVERTISEMENT

„Mi-am învățat lecția”

După momentul respectiv, fosta solistă de la Trinity s-a mutat în America, de unde s-a întors tot de dragul dragostei, însă cea pentru actualul ei logodnic. Deși au trecut ani buni de la acele evenimente, joi, 20 aprilie, Lili Sandu a făcut la Pro TV câteva afirmații care duc cu gândul la Bogdan Stelea.

„Eu am fost extrem de posesivă, cu ani în urmă. Mi-am învățat lecția. Ultima trăsnaie pe care am făcut-o, m-am uitat într-un laptop și după asta a trebuit să fac trei ani de terapie.

ADVERTISEMENT

Știi cum e? Ce nu știi nu te omoară. Dar experiența, vârsta, independența ca femeia, îți dai mai multă încredere în tine și cumva te relaxează”, a mărturisit Lili Sandu la Pro TV.

De altfel, după episodul cu pricina, vedeta nu mai este tentată să facă pe detectivul. Nici măcar parola lui Silviu Țolu nu o are. „N-a fost bine. Stătea laptopul ăla acolo și eu nu m-am uitat niciodată. Culmea, că avea parolă și văd că trece cățelul. Și s-a deschis. Dacă nu se deschidea, era mai bine. Parola lui Silviu nu o știu”, a continuat Lili Sandu.

ADVERTISEMENT

Gelozia a stat la baza despărțirii dintre Bogdan Stelea și Lili Sandu

Totodată, atunci când Lili Sandu și Bogdan Stelea s-au despărțit, s-a spus că de vină a fost gelozie. Fotbalistul ar fi încercat să o țină din scurt pe frumoasa vedetă și să-i tempereze stilul vestimentar considerat excentric. Într-un fel sau altul, prezentatoarea a adus și acest subiect în discuție.

„Mi s-a întâmplat și mie într-una dintre relațiile pe care le-am avut. Efectiv, îmi controla stilul vestimentar, dar o făcea atât de subtil și atât de manipulator, nu direct. O făceam pentru că eram îndrăgostită și nu realizam. Acum îmi dau seama că era un semnal de alarmă”, a afirmat Lili Sandu.

ADVERTISEMENT