Life

Lili Sandu, dezvăluiri despre stările de anxietate. Cu ce se confruntă vedeta Pro TV: „Simt că mă duc”

Lili Sandu a mărturisit că se confruntă uneori cu stări de anxietate și a explicat cum se manifestă acestea în cazul său.
04.10.2022 | 16:20
Lili Sandu dezvaluiri despre starile de anxietate Cu ce se confrunta vedeta Pro TV Simt ca ma duc
Lili Sandu a dezvăluit că se confruntă cu anxietatea. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii Vorbește lumea, Lili Sandu a mărturisit că se confruntă cu stări de anxietate și a explicat cum se manifestă în cazul său.

Lili Sandu a recunoscut că se confruntă cu stări de anxietate

În ediția de marți, 4 octombrie 2022, a emisiunii Vorbește lumea a fost abordat un subiect de interes pentru multe persoane și anume anxietatea. În platou a fost invitată și Cerasela Rogen, expert în domeniu, care a oferit mai multe explicații cu privire la ce este și cum se manifestă această afecțiune.

ADVERTISEMENT

Încă de la începutul emisiunii, Lili Sandu, care a înlocuit-o pe Adela Popescu în rolul de prezentatoare, i-a spus colegului său, Bogdan Ciudoiu, că sunetul motocicletei sale o agită.

Întrebată dacă se confruntă cu anxietatea, Lili Sandu a mărturisit că nu îi sunt străine aceste stări și că, în jurul său, aude tot mai des persoane care au aceeași problemă.

ADVERTISEMENT

„M-a speriat foarte tare sunetul ăsta și cumva e înmagazinat în subconștientul meu. Da, eu chiar am stări de anxietate și trăim vremuri complicate și mulți dintre noi se confruntă cu genul ăsta de stări.

Am întâlnit foarte multe persoane care au tulburări de anxietate, foarte multe prietene, pe unde mai merg, la întâlniri și așa mai departe…care se plâng de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ceea ce mă face să cred că este cumva afecțiunea zilelor noastre”, a spus Lili Sandu în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Cerasela Rogen i-a cerut vedetei să explice cum se manifestă stările de anxietate în cazul său, iar Lili Sandu a mărturisit că trece prin clipe deloc plăcute.

ADVERTISEMENT

„Am un atac de panică, simt că nu pot să mai respir. Practic, simt că mă duc”, a dezvăluit Lili Sandu.

Lili Sandu s-a confruntat cu momente grele și după naștere

În trecut, Lili Sandu a declarat că în primul an după ce a devenit mamă, i-a fost greu să se adapteze, deoarece totul se învârtea în jurul fiului său și al lui Silviu Țolu. Mai mult, prezentatoarea de la Pro TV a susținut că, uneori, își găsea refugiul în alcool. 

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți”, a declarat Lili Sandu la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: