Life

Lili Sandu s-a ascuns sub masă la Vorbește lumea: „Nu mai apar!”. Cuvintele dure pe care i le-a adresat o telespectatoare

Lili Sandu e acuzată că se promovează insistent la Vorbește lumea. Ce mesaj a primit prezentatoarea de la Pro TV, în direct.
30.03.2023 | 18:56
Lili Sandu sa ascuns sub masa la Vorbeste lumea Nu mai apar Cuvintele dure pe care i lea adresat o telespectatoare
Lili Sandu a primit un mesaj dur din partea unui fane a emisiunii Vorbește lumea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a primit un mesaj mai puțin plăcut la Vorbește lumea. O telespectatoare a show-ului s-a plâns că vedeta este promovată prea mult și că întreaga emisiune a devenit despre ea. Cum a răspuns moderatoarea.

Lili Sandu, ipsotază stânjenitoare. Telespectatorii emisiunii Vorbește lumea au pus-o la zid

De când a intrat în familia Vorbește lumea, Lili Sandu a fost primită cu căldură de colegii săi de platou. Între ea, Shurubel și Bogdan Ciudoiu a fost chimie de la început și împreună formează una dintre cele mai iubite echipe de prezentatori de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ediția de joi, 30 martie 2023, a emisiunii a început cu voie bună și mici tachinări. Bogdan Ciudoiu a fost ironizat după ce și-a pus mașina la vânzare. „Noi am vorbit și cu colegii. Că am zis că e un subiect sensibil. Și facem o chetă și te ajutăm. Noi ținem la tine, Bogdan. Dacă ai nevoie, tu să vii să te plângi, adică noi suntem o familie”, i-a spus Lili Sandu.

Ulterior, tot Lili Sandu a fost cea care i-a oferit câteva sute de lei colegului de la Vorbește lumea, pentru a-l „ajuta”: „Mai puțin de la noi, mai mult de la Dumenzeu. Lasă-l, mă, că e amărât. El are nevoie”. „Băi, să știi că eu nu am nicio problemă de onoare să-i accept. O să mă duc să-mi iau ceva bun”, a fost reacția lui Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

Shurubel a lăudat-o pe Lili Sandu. Telespectatorii Vorbește lumea, nemulțumiți

Mai târziu, după un reportaj difuzat în emisiune, Lili Sandu a dezvăluit că, în copilărie, obișnuia să mănânce borș de pește cu apă din Dunăre. „În Deltă se gătește borșul de pește cu apă din Dunăre. Eu am mâncat foarte mult pește când eram acasă. Noi nu prea mâncam carne, noi mâncam pește. Mâncam cu apă din Dunăre. Și nu mai aveam probleme că e apă de la robinet, de la canal, că așa îi spuneam noi”, a spus moderatoarea Vorbește lumea.

Imediat, Shurubel s-a grăbit să afirme că, cel mai probabil, acesta este și secretul frumuseții colegei sale: „Deci tu ai mâncat din Dunăre. De aia. Așa se arată când mănânci apă din Dunăre. Până la urmă s-a aflat secretul lui Lili Sandu. Să vezi acum că se duc toată fetele să ia”.

ADVERTISEMENT

Remarca, însă, a nemulțumit-o pe o telespectatoare. Aceasta a trimis un mesaj pe numărul emisiunii, în care le-a cerut băieților, care o răsfață adesea pe Lili Sandu, să nu o mai „promoveze” atât de mult, pentru că este deranjant.

„Am mai primit un mesaj. ‘Bună dimineața! Sunteți foarte simpatici, dar nu o mai promovați atât de mult pe Lili. Emisiunea credeam că este de divertisment și nu de promovare a ei. Nu cred că este atât de important ce dietă urmează, cât de grozavă e ea și multe altele’”, a fost mesajul citit de Lili Sandu la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat vedeta Pro TV

Chiar dacă nu i-au fost adresate cuvinte prea blânde, Lili Sandu nu s-a supărat. Din contră, vedeta a glumit pe seama situației și i-a răspuns telespectatoarei Vorbește lumea. „Doamna Georgeta, fiți atentă la mine. Știți de câte ori le spun, Băi, băieți. Nu mai vorbiți, mă, de mine frumos. Nu mai vorbi, că o să zică oamenii că vă pun eu să vorbiți. Ce să facem? Doamna Georgeta, uite, eu mă pun aici. Mă ascund, nici nu mai apar în emisiune! Nu mai ies deloc. Aici stau”, a reacționat Lili Sandu.

ADVERTISEMENT