Life

Lino Golden se aruncă într-un nou scandal: ”A zis că plătește pe unu să…”

10.10.2020 | 18:55
Lino Golden se arunca intrun nou scandal A zis ca plateste pe unu sa
ADVERTISEMENT

După scandalul cu Alex Velea, se pare că Lino Golden s-a ales cu alt rival din industria muzicală românească. Rapperul se află într-un conflict deschis cu Zanni, cântărețul care a participat la show-ul ,,Chefi la cuțite”.

Lino Golden este o vedetă foarte activă în mediul online, unde îi șochează pe fani cu acuzații și informații neașteptate despre colegii săi de breaslă.

ADVERTISEMENT

Recent, Lino I-a declarat război lui Zanni, un cântăreț la început de drum, al cărui talent a fost descoperit de Alex Velea, soțul Antoniei ajutându-l pe tânăr să evolueze în industria muzicală.

Lino Golden, dezvăluiri șocante despre un alt coleg de breaslă

Nu este un secret faptul că Lino Golden și Alex Velea nu mai sunt în relații bune, aruncându-și vorbe grele în mediul online. Acum, fostul fiu adoptiv al soțului Antoniei continuă seria acuzațiilor publice, fiind într-un conflict deschis cu un alt coleg de breaslă.

ADVERTISEMENT

Pe pagina sa de Instagram, Lino a postat un mesaj dur pentru Zanni, un rapper care se află, la rândul lui, sub îndrumarea lui Alex Velea. Se pare că Zanni ar fi făcut glume despre aspectul fizic al lui Lino Golden și ar fi adus în discuție detalii despre tatăl mort al artistului.

View this post on Instagram

Traieste razboiul Fotograf : @hirsch.welt

A post shared by ZANNI (@zannidache) on

Mai mult decât atât, Zanni a făcut public numărul de telefon al lui Lino, acesta fiind, ulterior, contactat de către ascultători și asaltat cu mesaje de tot felul.

ADVERTISEMENT

,,Că ați râs de aspectul meu – am înțeles, că mi-ați pus numărul de telefon pe online – am înțeles. Dar să râdeți și să faceți mișto de tatăl meu care este mort, mi se pare penibil, jignitor și o lipsă totală de creștere. Tu necunoscutule, încerci să îți faci un nume prin jigniri și profiți de situație. Mai șignitor mi se pare faptul că ți se permite să faci așa ceva.” a scris Lino Golden.

În plus, Lino Golden și-a rugat fanii să îl ajute pentru a îi închide lui Zanni conturile pe rețelele de socializare, acuzându-l pe cântăreț de pedofilie, ștergând apoi postarea. Cu toate acestea, Zanni i-a dat imediat replica lui Lino.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt ăla care exagerează? Îți folosești influența pe care o ai și pui oamenii să-mi dea report pentru pedofilie? Asta nu mai e glumă, aici deja o dăm în altele și aici nu mai am nici eu nici o limită. Ai râs de mine că stau la cămin, m-ai înjurat de mama și de tatăl pe care nu îi cunosc, dar să faci alte glume cu mine, de ce aș mai avea limite? O dai în victimă, că vai ce ți-a făcut „orfanu’ ăsta”. A zis că plătește pe unu să mă bată, să vină, că mi-am mai luat bătaie”, a fost răspunsul lui Zanni.

Se pare, totuși, că Lino Golden mai are multe afirmații de făcut, așa că le-a spus susținătorilor să fie pe fază, urmând să facă noi mărturisiri de senzație despre industria în care activează.

ADVERTISEMENT
Tags: