Life

Lino Golden și Patricia s-au despărțit. Declarația făcută de artist despre relație

Lino Golden a anunțat că este din nou singur. Fostul protejat al lui Alex Velea a confirmat că nu mai formează un cuplu cu frumoasa Patricia, cu care se iubea de câteva luni.
18.04.2022 | 16:35
Lino Golden si Patricia sau despartit Declaratia facuta de artist despre relatie
Lino Golden, din nou singur. Artistul și Patricia nu mai formează un cuplu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul și tânăra cu care a avut o relație în ultima vreme s-au despărțit. Declarația a fost făcută chiar de artist, care a vorbit foarte sincer despre acest lucru. Vedeta a spus adevărul despre separare în mediul virtual.

Lino Golden, din nou singur. Artistul și Patricia nu mai formează un cuplu

Lino Golden și Patricia s-au despărțit, după ce s-au cunoscut în toamna anului trecut. Cei doi s-au afișat prima oară în social media în luna noiembrie, când artistul a distribuit o poză cu tânăra de 21 de ani care l-a cucerit.

ADVERTISEMENT

Câteva luni mai târziu, iată că vedeta și partenera de viață au ajuns pe drumuri separate. Fostul protejat al lui Alex Velea le-a spus internauților că a pus punct poveștii de dragoste dintre el și șatenă, fără să ofere prea multe detalii.

Întrebat de un fan ce mai face iubita sa, Lino Golden a spus, potrivit spynews.ro: „nu știu și eu sunt curios”. Ulterior, a recunoscut că în prezent este singur, așadar nu are nicio parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Postările cu fosta parteneră de viață au fost șterse de pe rețelele de socializare, așa cum s-a întâmplat și în perioada în care artistul s-a separat de Andra Ghinea, de care s-a despărțit și s-a împăcat de multe ori.

Lino Golden și Andra Ghinea, despărțire după 3 ani de relație

Lino Golden și Andra Ghinea au format un cuplu o perioadă de 3 ani, dar au ajuns la final în vara anului trecut. Niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație publică, însă există zvonuri legate de motivele pentru care au pus punct.

ADVERTISEMENT

Se pare că artistul era foarte gelos, dovadă că s-au despărțit de numeroase ori de-a lungul poveștii de dragoste. Cântărețul este impulsiv și se enervează foarte ușor, de aceea a șters mereu pozele cu fosta parteneră de viață.

În momentul de față cântărețul se afișează foarte des în compania tinerei Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan. Cei doi s-au filmat de mai multe ori împreună, semn că sunt buni prieteni.

ADVERTISEMENT