Sport

Lionel Messi ar putea rata cel mai important moment din carieră: Campionatul Mondial din Qatar. Fanii lui PSG și ai Argentinei se tem de ce e mai rău

Lionel Messi (35 de ani) ar putea rata convocarea la naționala Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar, iar fanii sunt extrem de îngrijorați.
10.11.2022 | 11:28
Lionel Messi ar putea rata cel mai important moment din cariera Campionatul Mondial din Qatar Fanii lui PSG si ai Argentinei se tem de ce e mai rau
Lionel Messi are 12 goluri și 14 pase decisive în 18 meciuri în acest sezon la PSG. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi s-a accidentat în meciul cu Troyes, iar starul lui Paris Saint-Germain ar putea rata Campionatul Mondial, dar și cele mai importante partide ale parizienilor.

Isterie la Paris și în Argentina după accidentarea lui Lionel Messi

Starul lui Paris Saint-Germain s-a accidentat în Ligue 1 și are o inflamație la tendonul lui Ahile și a fost menajat la ultima partidă din campionat cu Lorient.

ADVERTISEMENT

Știrea a făcut mare vâlvă în Franța, dar mai ales în Argentina, mai ales că selecționerul „Pumelor” trebuie să anunțe lotul cu care merge în Qatar pe data de 14 noiembrie.

Ajuns la 35 de ani pentru Lionel Messi este cu siguranță ultima șansă să mai lupte pentru câștigarea unui titlu mondial și să încununeze o carieră incredibilă.

ADVERTISEMENT

Când revine Lionel Messi la antrenamentele lui PSG

Lionel Messi ar trebui să revină la antrenamentele lui Paris Saint-Germain, joi, 10 noiembrie, însă nu se știe dacă argentinianul va fi inclus în lot pentru meciul cu Auxerre, ultima partidă înainte de plecarea la Campionatul Mondial.

Selecționerul Lionel Scaloni are și alte semne de întrebare, după accidentările de ultimă oră ale lui Paulo Dybala, fundașul revelației Villarreal, Juan Foyth, și de mijlocașul lui Juventus Torino, Leandro Paredes.

ADVERTISEMENT

Fanii și staff-ul lui PSG și al Argentinei își păstrează însă speranța că Lionel Messi va reuși să fie recuperat la timp pentru a fi inclus în lotul Argentinei.

Lionel Messi a avut un început de sezon excelent la PSG și a reușit 12 goluri și 14 pase decisive în 18 meciuri, fiind liderul echipei, alături de Neymar și Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a dezvăluit că Mondialul din Qatar va fi ultimul din carieră

Lionel Messi s-a retras în 2016 de la naționala Argentinei după finala Copa America, însă a revenit pentru a participa la Campionatul Mondial din 2018.

„Acesta va fi ultima mea Cupă Mondială – cu siguranță. Decizia a fost luată”, a spus Messi cu ceva timp în urmă.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,22 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la PSG – Auxerre. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT