Sport

Lionel Messi, cel mai haios gol din toată cariera! A făcut show alături de Luis Suarez în Inter Miami – Orlando City 5-0

Lionel Messi a marcat un gol haios în Inter Miami - Orlando City, scor 5-0. Starul argentinian a făcut show alături de Luis Suarez în MLS.
03.03.2024 | 11:08
Lionel Messi cel mai haios gol din toata cariera A facut show alaturi de Luis Suarez in Inter Miami  Orlando City 50
Lionel Messi și Luis Suarez au făcut spectacol în Inter Miami - Orlando City, scor 5-0. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a marcat cel mai haios gol din toată cariera în victoria lui Inter Miami, scor 5-0 cu Orlando City, în runda cu numărul 3 din MLS, Conferința de Est. Campionul mondial a făcut spectacol pe parcursul meciului alături de Luis Suarez. Ambii jucători au marcat câte o „dublă”.

Lionel Messi și Luis Suarez, show în Inter Miami – Orlando City 5-0

Inter Miami a câștigat spectaculos și fără emoții duelul de pe teren propriu cu Orlando City, scor 5-0, în etapa a 3-a din MLS. Antrenorul Gerardo „Tata” Martino nu și-a menajat vedetele și i-a trimis titulari pe Jordi Alba, Sergio Busquets, Lionel Messi și Luis Suarez.

ADVERTISEMENT

Luis Suarez și-a trecut rapid în cont primele goluri în tricoul lui Inter Miami în MLS. Fostul atacant de la Liverpool sau Barcelona a reușit „dubla” după doar 11 minute. Ambele reușite au venit din pasa americanului Julian Gressel.

Ales omul meciului, atacantul uruguayan a pasat decisiv la golul de 3-0 marcat de Robert Taylor în minutul 29. Luis Suarez a marcat în minutul 44, însă golul a fost anulat pentru ofsaid. Lionel Messi a marcat de două ori în repriza secundă și a stabilit scorul final: 5-0! Suarez a pasat decisiv la ultimul gol al lui Messi.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, cel mai haios gol din toată cariera!

În minutul 57, Lionel Messi a marcat cel mai haios gol din întreaga carieră. Suarez a combinat excelent în față cu Jordi Alba. Fostul fundaș de la Barcelona a ridicat mingea peste portarul advers, Pedro Gallese.

Mingea s-a dus în bară, însă Lionel Messi a fost pe fază și a reușit să intre în posesia mingii după o respingere în bară a unuia dintre fundașii lui Orlando City. Starul argentinian a făcut o preluare maiestuoasă pe piept prin care a păcălit toată apărarea adversă.

ADVERTISEMENT

Messi a fost tras de tricou de către adversari. Mai mult decât atât, poarta a fost aproape să fie dărâmată. În cele din urmă, balonul s-a scurs ușor în poartă, iar Messi a marcat pentru 4-0. Argentinianul a ajuns la 3 goluri marcate în acest sezon de MLS.

Inter Miami, start spectaculos de sezon în MLS

Grație acestei victorii, Inter Miami a urcat pe primul loc în Conferința de Est a Major League Soccer. Echipa finanțată de David Beckham și frații Mas a adunat 7 puncte în 3 meciuri după 2-0 cu Real Salt Lake, 1-1 cu Los Angeles Galaxy și 5-0 cu Orlando City.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci perfect, am avut o prestație incredibilă. Știam că va fi un meci intens, pentru că cei de la Orlando joacă așa, luptă și sunt multe contacte tari. Am avut noroc că am marcat repede primul gol, iar asta a schimbat fața jocului.

Am găsit mult mai ușor spații și jocul a fost diferit față de ce ne așteptam. Suntem un grup puternic. Putem să luptăm și o vom face. E important să avem un start bun”, a spus Lionel Messi, la finalul meciului.

După golurile din meciul cu Orlando City, Lionel Messi a ajuns să fie cel mai bun marcator din istoria fotbalului, excluzând penalty-urile. Argentinianul are 715 de goluri fără reușitele de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT
Tags: