Sport

Lionel Messi, eliminare cu scandal din Champions Cup. A fost fluierat la fiecare atingere în Mexic. Video

Inter Miami a fost învinsă în deplasare de mexicanii de la Monterrey, scor 1-3, și părăsește CONCACAF Champions Cup. Lionel Messi a avut parte de o primire extrem de ostilă.
11.04.2024 | 10:50
Lionel Messi eliminare cu scandal din Champions Cup A fost fluierat la fiecare atingere in Mexic Video
Lionel Messi va dori să uite cât mai repede deplasarea în Mexic cu Inter Miami. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cu Lionel Messi din nou titular după 3 săptămâni de la accidentare, Inter Miami avea nevoie de o prestație foarte solidă în Mexic. Pentru calificarea în semifinalele CONCACAF Champions Cup, americanii aveau nevoie să întoarcă rezultatul din tur, când Monterrey se impusese la Miami, scor 2-1. Dar partida din Mexic avea să se transforme într-un coșmar.

Inter Miami și Lionel Messi, meci de coșmar la Monterrey. Mexicanii au strigat numele lui Cristiano Ronaldo pentru a-l provoca pe Messi

Lionel Messi a fost huiduit încă de la ieșirea pe gazon, iar apoi la fiecare atingere de balon. De asemenea, fanii mexicani au scandat numele lui Cristiano Ronaldo pentru a-l provoca pe argentinian. Messi nu este deloc iubit în Mexic, mai ales după ce a marcat contra “El Tri” la Cupa Mondială din 2022. Partidă care a dus la eliminarea din competiție pentru Mexic.

ADVERTISEMENT

Primul care a cedat sub presiune a fost chiar portarul lui Inter Miami. Drake Callender i-a trimis direct în fața porții lui Vazquez, iar atacantul lui Monterrey a îndeplinit o simplă formalitate. În minutul 58, Berterame părea să închidă definitiv calculele de calificare, cu un șut puternic de la marginea careului. Iar Gallardo a făcut 3-0, după o nouă eroare în defensiva lui Inter Miami.

Coșmarul a continuat cu eliminarea lui Jordi Alba, în minutul 78, când spaniolul a văzut al doilea cartonaș galben. Golul de onoare al americanilor a venit în minutul 85, după o lovitură liberă executată excelent de Messi. Gomez a înscris cu o lovitură de cap pentru a stabili scorul final pe terenul lui Monterrey. Mexicanii merg mai departe cu 5-2 la general.

ADVERTISEMENT

Inter Miami, eliminată din Champions Cup după 2-5 la general cu Monterrey. 3 din cele 4 semifinaliste sunt din Mexic

Mexic dă trei dintre cele patru echipe care au ajuns în semifinale în CONCACAF Champions Cup: Monterrey, Pachuca și Club America. Ar fi putut fi patru din patru, dar Tigres a fost eliminată la lovituri de departajare de Columbus Crew.

Monterrey va înfrunta în semifinale încă o echipă din SUA, pe Columbus Crew, în vreme ce Pachuca și Club America se vor duela și ele pentru un loc în finală. Partidele tur sunt programate pe 23 aprilie, iar retururile pe 30 aprilie.

ADVERTISEMENT

Pentru Inter Miami rămân doar două obiective importante în 2024, MLS și Leagues Cupa. Cea din urmă, competiție în care sunt implicate și echipele din Mexic, va debuta abia la vară. Inter Miami încearcă să își apere trofeul cucerit în 2023, dar rămâne de văzut dacă va beneficia de aportul lui Leo Messi. Acesta are un program încărcat în vară, Copa America și o posibilă participare la Jocurile Olimpice.

 

Inter Miami, pe locul 3 în Conferința de Est din MLS. Joacă în weekend pe terenul lui Kansas City

În campionat, Inter Miami este pe locul 3 în Confer dința de Est, cu 12 puncte din opt meciuri. La două lungimi în spatele liderului New York Red Bull, care are și un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

Pentru Inter Miami urmează o deplasare în Missouri, pentru a înfrunta pe Sporting Kansas City. Partida este programată duminică diminață, de la ora 3:30 a României. Kansas City este pe locul 7 în Conferința de Vest.

ADVERTISEMENT
Tags: