Sport

Lionel Messi, încă un moment istoric în carieră. Record unic în fotbalul mondial după Brest – PSG 1-2

Lionel Messi a fost din nou decisiv pentru Paris Saint-Germain în meciul din deplasare cu Brest din Ligue 1 și a atins o bornă istorică.
12.03.2023 | 20:11
Lionel Messi inca un moment istoric in cariera Record unic in fotbalul mondial dupa Brest  PSG 12
Lionel Messi are 18 goluri și 17 pase decisive în 31 de meciuri în acest sezon la PSG. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi are șanse mari să continue din vară la PSG, iar starul liderului din Ligue 1 a atins încă o bornă notabilă pe Parc des Princes în meciul cu Brest.

Lionel Messi, cifră importantă la PSG. A ajuns la 300 de pase decisive

Campionul mondial cu Argentina și viitorul Balon de Aur a dat pasa de gol pentru Kylian Mbappe în ultimul minut al meciului din deplasare cu Brest, iar PSG a câștigat cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT

Messi nu doar că a adus victoria, ci a ajuns și la o cifră istorică pentru cariera sa la echipele de club: 300 de asisst-uri, o performanță chiar și pentru cel mai bun fotbalist de pe planetă. Ba, mai mult, Messi mai are nevoie de 15 assist-uri pentru a deveni cel mai bun pasator din istoria lui PSG.

Cu toate acestea, momentul nu a putut fi savurat din plin de Messi datorită eliminării din optimile de finală ale UEFA Champions League în fața lui Bayern Munchen. Mai ales că starul argentinian a avut o evoluție ștearsă în ambele meciuri.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi va mai juca cel puțin un an la PSG

Presa din Spania și Argentina anunță că Lionel Messi s-a decis în cele din urmă să continue la Paris Saint-Germain, deși avea mai multe oferte, iar mulți îl dădeau transferat la Miami sau în Arabia Saudită, ori la Barcelona.

Messi își dorește să mai joace cel puțin un an la cel mai înalt nivel, mai ales că poate să mai doboare câteva recorduri în tricoul lui PSG și să câștige și mai multe trofee.

ADVERTISEMENT

Astfel, jucătorul care va împlini 36 de ani pe data de 24 iunie a luat decizia să își activeze clauza de prelungire a contractului, însă cele două părți trebuie să se mai înțeleagă și asupra salariului, ceea ce ar putea fi o problemă.

Lionel Messi, sezon excelent la PSG

Lionel Messi are un sezon foarte bun pe plan personal la PSG: a reușit 18 goluri și 17 pase decisive în doar 31 de meciuri, însă ar putea rămâne cu un singur trofeu: Ligue 1.

ADVERTISEMENT

PSG e pe primul loc în campionatul Franței, cu 66 de puncte după 27 de etape, la mare distanță de locul doi ocupat de Olympique Marseille, care a acumulat 55 de puncte.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,73 este cota pentru „ambele marchează” la meciul PSG – Rennes

ADVERTISEMENT