Fotbal international

Lionel Messi își decide viitorul în Argentina. A plecat imediat după Valladoid – FC Barcelona 0-3

23.12.2020 | 08:53
Lionel Messi isi decide viitorul in Argentina A plecat imediat dupa Valladoid  FC Barcelona 03
ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu a decis, încă, dacă va rămâne la FC Barcelona și după finalul sezonului. Numărul 10 al catalanilor ar putea semna gratis cu oricine din ianuarie și a plecat în Argentina cu un avion privat, pentru a-și decide intențiile.

Cu toate că s-a declarat optimist cu privire la viitorul său la FC Barcelona, Lionel Messi nu a stabilit încă dacă își va prelungi contractul și vrea să ia o decizie după Crăciunul pe care îl va petrece în țara natală.

ADVERTISEMENT

După ce a marcat a marcat și împotriva celor de la Valladoid în victoria cu 3-0 a echipei sale, argentinianul l-a depășit pe legendarul Pele în clasamentul golurilor marcate pentru o singură echipă.

Lionel Messi își decide viitorul în Argentina. A plecat cu un avion privat de la Valladoid

Lionel Messi nu a decis, încă, dacă va rămâne la FC Barcelona. Argentinianul a plecat către țara natală, după meciul Valladoid – FC Barcelona 0-3, în care a marcat un gol și a oferit un assist. El va petrece Crăciunul alături de familie și se va întoarce în Spania pentru duelul cu Eibar, programat pentru 29 decembrie.

ADVERTISEMENT

Olandezul Ronald Koeman a decis să le ofere jucătorilor săi liber până în data de 27 decembrie, iar Leo Messi a profitat și nu a vrut să se mai întoarcă în Barcelona. El a plecat direct către Argentina cu un avion privat, anunță Marca. În acest fel, fostul Balon de Aur a vrut să câștige cât mai mult timp petrecut alături de cei dragi în preajma Crăciunului.

Spaniolii au dezvăluit că avionul privat folosit de Lionel Messi a plecat de la Valladoid la Barcelona în dimineața zilei de 22 decembrie, pentru a-i lua pe membrii familiei argentinianului de acasă. Ulterior, cu toții s-au întors la Valladoid pentru a aștepta finalul partidei disputate de FC Barcelona. După meci, familia Messi a zburat în Argentina.

ADVERTISEMENT

„Mă simt bine acum, acesta este adevărul, dar în vară a fost o perioadă foarte dificilă. Sunt bine și vreau doar să luptăm pentru trofeele pe care le putem câștiga în acest sezon. Este un moment greu pentru club, din punct de vedere administrativ și sportiv, dar sunt conștient de asta și privesc viitorul cu entuziasm, cu mult entuziasm”, declara Messi pentru La Sexta, citat de AS în urmă cu două zile.

L-a depășit pe brazilianul Pele, iar Ronald Koeman crede că va rămâne la FC Barcleona: „V-am zis de atâtea ori, e fericit aici”

Meciul cu Valencia din weekendul precedent a reprezentat prilejul perfect pentru Messi de a egala recordul lui Pele. Argentinianul a înscris golul cu numărul 643 pentru FC Barcelona, la fel de multe câte reușise și brazilianul în tricoul lui FC Santos. Recordul stabilit de Pele în 1974 a căzut odată cu meciul Barcelonei de la Valladoid, pentru că Messi a marcat din nou, din pasa lui Pedri.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Ronald Koeman se declară foarte încântat de evoluțiile argentinianului și continuă să insiste că acesta nu este neliniștit și nu are de gând să plece de la club. Olandezul crede că evoluțiile lui Messi sunt cu atât mai bune cu cât valoarea fotbaliștilor din jurul său este mai mare.

„Am zis-o de atâtea ori, mi se pare că Lionel Messi este fericit aici. Este un jucător foarte important pentru noi, iar creativitatea sa ce diferența. Poți să îi observi clar valoarea în momentul în care are și alți jucători buni în jurul său. Împotriva lui Valladoid, echipa a avut o prestație solidă și și-a creat multe ocazii”, a spus Koeman după meciul disputat în 22 noiembrie.

  • 644 de goluri a reușit Lionel Messi pentru FC Barcelona;
  • 33 de ani are argentinianul:
  • Manchester City și PSG ar dori să îl aducă gratis de la catalani.
ADVERTISEMENT
Tags: