Sport

Soţia lui Lionel Messi a dezvăluit una dintre pasiunile starului de la PSG! La ce film se uită împreună cu cei trei băieţi ai cuplului. Video

Lionel Messi s-a calificat cu naţionala Argentinei la Campionatul Mondial din 2022, iar Antonella Roccuzzo, soţia acestuia, a dezvăluit una dintre pasiunile starului de la PSG.
19.11.2021 | 08:38
Sotia lui Lionel Messi a dezvaluit una dintre pasiunile starului de la PSG La ce film se uita impreuna cu cei trei baieti ai cuplului Video
Soţia lui Lionel Messi a dezvăluit la ce film se uită starul lui PSG alături de copiii cuplului
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este pregătit pentru ultimele meciuri ale anului la PSG, după ce a pus umărul la calificarea naţionalei Argentinei la Campionatul Mondial din 2022. Până la partida cu Nantes, de sâmbătă, fotbalistul de 34 de ani s-a relaxat alături de cei trei copii ai săi.

Filmele cu Harry Potter, pasiunea secretă a lui Lionel Messi

Antonella Roccuzzo, soţia lui Lionel Messi, a postat pe Instagram un scurt clip video în care vedeta lui PSG se uită, alături de copiii săi, la unul dintre filmele din seria “Harry Potter”.

ADVERTISEMENT

Vedeta lui PSG a urmărit filmul din faţa unui şemineu, motiv pentru care Antonella Roccuzzo a glumit pe seama lui Lionel Messi.

“Cuiva îi este puţin frig?”, a fost comentariul ataşat clipului video, iar fanii lui Lionel Messi au aflat astfel care este unul dintre filmele preferate ale lui vedetei de la PSG.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, comparat cu Harry Potter

Lionel Messi a oferit, de-a lungul timpului, multe momente de magie pe teren, iar Chiristian Vieri l-a comparat pe fotbalistul de 34 de ani cu Harry Potter.

“Messi este un magician, este Harry Potter al fotbalului. Când nu o să mai joace, îmi arunc televizoarele. Când se oprește, nu mai e nimic de văzut”, spunea fostul atacant italian în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

Final de an încărcat pentru Lionel Messi la PSG

Absent la ultimele două meciurile ale lui PSG, cu RB Leipzig şi cu Bordeaux, din cauza unei accidentări suferite cu Lille, Lionel Messi este aşteptat pe teren la partida cu Nantes, de sâmbătă.

După meciul din Ligue 1, PSG se va deplasa în Anglia, unde va juca derby-ul Grupei A din Liga Campionilor, cu Manchester City. Partida este programată miercuri, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Până la finalul anului, PSG va mai juca, pe lângă cele două meciuri, alte şase partide. În Liga Campionilor, după duelul cu Manchester City, parizienii vor primi vizita lui Club Brugge, în ultima etapă din faza grupelor.

În Ligue 1, PSG mai are programate, până la finalul anului, meciurile cu St. Etienne, Nice, Lens, AS Monaco şi Lorient. După 13 etape, formaţia de pe “Parc des Princes” ocupă primul loc, cu un avans de 10 puncte faţă de Lens, ocupanta poziţiei secunde.

Meciul cu Nantes, programat sâmbătă, de la ora 18:00, este momentul oportun pentru primul gol al lui Lionel Messi în Ligue 1. În cele 5 meciuri jucate în campionat, argentinianul nu a reuşit să înscrie, însă are 3 goluri în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT