Sport

Lionel Messi, sperietoare pentru adversarele din MLS: „Cerem FIFA să folosim 15 jucători“!

Lionel Messi, deși nu este în forma carierei sale, abia revenit după o accidentare, este în continuare o sperietoare pentru adversarele din MLS.
14.04.2024 | 09:00
Lionel Messi sperietoare pentru adversarele din MLS Cerem FIFA sa folosim 15 jucatori
Lionel Messi bagă frică în adversarele din MLS, deși nu este în forma carierei / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Argentinianul a revenit recent după o accidentare, dar nu a fost de bun augur. Cu Messi pe teren, Inter Miami s-a făcut de râs cu Monterrey în CONCACAF Champions League, fiind eliminată în sferturi.

Lionel Messi, greu de răpus

Revenirea pe teren a argentinianului s-a întâmplat în urmă cu o săptămână contra celor de la Colorado Rapids. Lionel Messi a revenit pe teren după 3 săptămâni de pauză și a reușit să înscrie un gol superb.

ADVERTISEMENT

Kansas City așteaptă confruntarea cu un Inter Miami rănit, dar care încă îi sperie. Antrenorul formației din Kansas, Peter Vermes, a glumit la conferința de presă pre-partidă.

Antrenorul spunea în glumă că ar cere forului FIFA să introducă 15 jucători pe teren pentru a-l opri pe Messi. Susținerea va fi în număr mare, unde antrenorul se așteaptă la un număr impresionant de fani, totul datorită lui Messi.

ADVERTISEMENT

“Biletele s-au vândut rapid și ne așteptăm la peste 70.000 de fani pe stadion și, bineînțeles, pentru că Messi vine aici. Am întrebat FIFA să vadă dacă pot pune 15 jucători pe teren”, a spus Peter Vermes.

Elogii la adresa lui Lionel Messi

Peter Vermes l-a elogiat pe Messi în conferința de presă pre-partidă. De asemenea, antrenorul a prefațat partida cu „flamingo“ din Miami, care va fi una dificilă contra lui Suarez & Co.

ADVERTISEMENT

„Unii jucători au câteva calități bune. El (n.r. Lionel Messi) le are pe toate și nu este niciuna pe care să nu o facă bine. Viziunea lui, intelectul, IQ-ul lui… Jucătorii de nivel înalt au un IQ de fotbal de 150 sau 160. El are 300.

Sunt foarte clar pe acest subiect. L-am văzut pe acest om de când era foarte mic, când nimeni nu-l cunoștea, calitățile sale unice sunt incredibil. [..]

ADVERTISEMENT

Deci, așa cum am spus, trebuie să știm clar ce facem și noi trebuie să fie foarte atenți, și nu mă refer doar la prima minge, ci la a doua, la a treia, au multe mișcări fără minge”, a spus Peter Vermes, conform cotidianului portughez Ojogo.

ADVERTISEMENT
Tags: