Sport

Lionel Messi, umilit de unul dintre apropiații familiei regale din Arabia Saudită. Gestul saudiților din Al-Nassr – Inter Miami 6-0. Video

Lionel Messi a fost umilit în finalul amicalului Al-Nassr - Inter Miami, scor 6-0 de la Riad. Unul dintre apropiații familiei regale din Arabia Saudită a avut un gest incredibil.
02.02.2024 | 10:34
Lionel Messi umilit de unul dintre apropiatii familiei regale din Arabia Saudita Gestul sauditilor din AlNassr  Inter Miami 60 Video
Lionel Messi a fost umilit de arabi în Al-Nassr - Inter Miami, scor 6-0. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a evoluat doar 8 minute în amicalul de lux pierdut drastic de Inter Miami, scor 0-6 împotriva lui Al-Nassr. Starul argentinian și-a făcut apariția pe teren în momentul în care saudiții conduceau cu 0-6, iar unul dintre apropiații familiei regale din Arabia Saudită nu a rezitat să-l ironizeze pe campionul mondial.

Lionel Messi, umilit de unul dintre apropiații familiei regale din Arabia Saudită

Amicalul Al-Nassr – Inter Miami ar fi trebuit să fie un „ultim dans” între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Totuși, starul portughez nu a fost pe foaia de joc din cauza unei accidentări, în timp ce Lionel Messi a intrat pe finalul jocului, în minutul 83.

ADVERTISEMENT

Saudiții au făcut spectacol, iar capul de afiș a fost golul marcat de Aymeric Laporte din propria jumătate de teren. Gerardo „Tata” Martino l-a introdus pe „decarul” argentinian pe finalul partidei, când Al-Nassr conducea deja cu 6-0.

Turki Alalshikh, unul dintre apropiaţii familiei regale din Arabia Saudită, l-a taxat pe Lionel Messi în momentul în care argentinianul și-a făcut apariția pe gazon. Turki Alalshikh a arătat șase degete spre Lionel Messi. De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo celebra în tribune performanța echipei sale.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, ironizat de arabi

Cristiano Ronaldo s-a accidentat în timpul unui antrenament al lui Al-Nassr, la începutul anului. Turki Alalshikh, care este și președintele Autorității Generale de Divertisment a Arabiei Saudite, a susținut că Lionel Messi era la curent cu faptul că Ronaldo nu va juca în amicalul de lux de pe Kingdom Arena.

Același Turki Alalshikh a scos în evidență faptul că absența lui Cristiano Ronaldo ar fi fost motivul pentru care Lionel Messi nu a fost titular împotriva lui Al-Nassr. „Se pare că Messi știa că Ronaldo este accidentat.

ADVERTISEMENT

El știa că Al-Nassr va face totul pentru victorie. Așa că a evitat să piardă împotriva lui Al-Nassr fără Cristiano. Arabia Saudită a devenit blestemul lui Messi”, a declarat Turki Alalshikh, potrivit goal.com.

Talisca, hattrick și celebrare în stilul lui Cristiano Ronaldo

În absența lui Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca, al doilea golgheter al lui Al-Nassr, a făcut spectacol contra lui Inter Miami. Atacantul brazilian a înscris de 3 ori în poarta lui Drake Callender. După ce a reușit hattrick-ul, Talisca a sărbătorit în stilul lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Foștii coechipieri ai lui Leo Messi de la Barcelona, Jorbi Alba, Sergio Busquets și Luis Suarez au fost integraliști. Pentru Leo Messi și Inter Miami urmează amicalul cu Hong Kong All-Stars care va avea loc pe 4 februarie.

ADVERTISEMENT