Sport

Reacția lui Ronaldo după “racheta” dată de la 60 de metri de Laporte. Fundașul s-a bucurat ca Messi la golul carierei. Video

Cristiano Ronaldo a oferit reacția serii după "racheta" dată de Aymeric Laporte. Fundașul a reușit cel mai frumos gol al carierei și la final s-a bucurat ca Lionel Messi.
01.02.2024 | 23:39
Reactia lui Ronaldo dupa racheta data de la 60 de metri de Laporte Fundasul sa bucurat ca Messi la golul carierei Video
Cristiano Ronaldo a oferit reacția serii după "racheta" dată de Aymeric Laporte. Fundașul a reușit cel mai frumos gol al carierei și la final s-a bucurat ca Lionel Messi. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În meciul Al-Nassr – Inter Miami, Cristiano Ronaldo a oferit reacția serii după “racheta” dată de Aymeric Laporte. Fundașul formației saudite a reușit cel mai frumos gol al carierei, iar la final s-a bucurat ca Lionel Messi.

Reacția lui Ronaldo după “racheta” dată de Laporte

În cadrul turneului Riyadh Season Cup, Al-Nassr s-a duelat cu Inter Miami, scor 6-0. Meciul din capitala Arabiei Saudite trebuia să fie, poate, ultimul meci dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, însă portughezul a fost accidentat și nu a putut fi prezent pe teren.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Ronaldo a fost în atenția tuturor atunci când a oferit reacția serii după “racheta” dată Aymeric Laporte. Portughezul urmărea faza, iar când mingea a ajuns în poarta lui Inter Miami, acesta s-a ridicat și s-a bucurat la maxim cu mâinile în sus.

Laporte a bătut o lovitură fixă din partea de teren a lui Al-Nassr, de la 60 de metri și a șutat direct la poarta adversarilor. Ibericul l-a surprins pe portarul lui Inter Miami, Callender, ieșit prea mult din careul de 6 metri și a trimis balonul direct în plasă.

ADVERTISEMENT

Fundașul s-a bucurat ca Messi la cel mai frumos gol al carierei

La cel mai frumos gol al carierei, fundașul s-a bucurat ca Lionel Messi. Spaniolul, fost jucător la Manchester City, a celebrat la fel ca decarul lui Inter Miami la Cupa Mondială în fața lui Van Gaal, după ce Argentina a eliminat Olanda în sferturi la penalty-uri.

Bucuria a fost preluată de Messi de la idolul său, Riquelme după ce acesta din urmă a avut un conflict cu Louis van Gaal pe vremea când juca la Barcelona. Riquelme a fost ținut fără explicații pe banca catalanilor de către tehnicianul olandez.

ADVERTISEMENT

Celebrarea era specifică lui Riquelme care s-a gândit să facă acest lucru către Van Gaal după ce a dat un gol. Celebrarea voia să scoată în evidență bucuria pe care fanii o aveau atunci când argentinianul marca pentru Barcelona. Totodată, voia să scoată în evidență și cât de mult însemna pentru echipă.

În meciul ce putea fi “The Last Dans” (n.r. Ultimul Dans) al lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, argentinianul a fost introdus în minutul 83. Prea târziu pentru ca decarul să mai poată schimba ceva în soarta meciului. Al-Nassr – Inter Miami s-a terminat 6-0, un scor rușinos pentru formația lui David Beckham.

ADVERTISEMENT

Pentru echipa din capitala Arabiei Saudite au marcat Otavio (3), Talisca (10, 51, 73), Laporte (12) și Maran (68). Cel care a închis tabela a fost chiar căpitanul brazilian, Talisca, în minutul 73. Pentru Al-Nassr a fost o partidă ușoară, chiar și fără Cristiano Ronaldo. A fost un semn că diferența între cele două formații este destul de mare.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Cătălin Bordea, umilt de o femeie. I-a spus-o direct în față
Cătălin Bordea, umilt de o femeie. I-a spus-o direct în față
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni