Fotbal international

LIVE BLOG Bundesliga etapa a 24-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Union Berlin – Wolfsburg, întrerupt din cauza mesajelor scandaloase la adresa patronului de la Hoffenheim. FOTO

LIVE BLOG Bundesliga etapa a 24a Program rezultate informatii de ultima ora Union Berlin  Wolfsburg intrerupt din cauza mesajelor scandaloase la adresa patronului de la Hoffenheim FOTO
ADVERTISEMENT

Pe parcursul a trei zile, vineri, 28 februarie, sâmbătă, 29 februarie și duminică, 1 martie, au loc partidele din cadrul etapei a 24-a din Bundesliga. Cele mai interesante meciuri din program sunt Hoffenheim – Bayern Munchen și Leipzig – Leverkusen.


UPDATE, 1 martie, ora 15:19 / Meciul Union Berlin – VfL Wolfsburg a fost întrerupt în minutul 44, după ce fanii gazdelor au afișat un banner scandalos, asemănător cu cel de sâmbătă al suporterilor lui Bayern Munchen, la adresa patronului de la Hoffenheim, Dietmar Hopp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fanii celor de la Union Berlin au protestat și împotriva federației, care s-a situat de partea finanțatorului de la Hoffenheim.


UPDATE, 29 februarie, ora 18:54 / Patru meciuri din Bundesliga s-au terminat:

  • Hoffenheim – Bayern Munchen 0-6

  • Augusburg – Monchengladbach 2-3
  • Mainz – Paderborn 2-0
  • Dortmund – Freiburg 1-0


UPDATE, 29 februarie, ora 18:36 / Hoffenheim – Bayern Munchen 0-6 s-a terminat, însă nu s-a mai întâmplat nimic în ultimele zece minute ale meciului. Jucătorii celor două formaţii au refuzat să mai joace din cauza scandărilor unor fani bavarezi, care au afişat şi un baner cu mesaj împotriva patronului echipei gazdă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă arbitrul partidei nu a întrerupt meciul, fotbaliştii au preferat să paseze între ei până la finalul meciului. După fluierul final, jucătorii au fost aplaudaţi de fanii prezenţi pe stadion, iar numele lui Dietmar Hopp, patronul lui Hoffenheim a fost scandat de cei prezenţi pe arenă. Paartida a fost întreruptă de trei ori din cauza bavarezilor.


UPDATE 29 februarie, ora 18:11 / Partida dintre Hoffenheim și Bayern Munchen a fost întreruptă din cauza scandărilor rasiste ale fanilor bavarezilor, la scorul de 6-0 pentru campioana Germaniei. Arbitrul a întrerupt meciul și i-a trimis pe jucători la cabine.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Bayern Munchen l-au jignit pe Dietmar Hopp, patronul lui Hoffenheim, pe care l-au numit „fiu de c***ă”.


LIVE BLOG Bundesliga etapa a 24-a

Etapa începe vineri, 28 februarie, cu un meci din zona de jos a clasamentului. Fortuna Dusseldorf a întrerupt o serie de patru meciuri fără victorie etapa trecută, când a reușit un surprinzător 2-0 la Freiburg, dar rămâne pe poziția a 16-a, care înseamnă baraj cu locul 3 din Bundesliga 2.

ADVERTISEMENT

Acum primește vizita celor de la Hertha Berlin, zdravăn scurtcircuitați acasă de Koln în runda anterioară, scor 0-5. Însă belinezii sunt o echipă a paradoxurilor. Două eșecuri consecutive acasă, dar și două succese la rând afară, la Wolfsburg și la Paderborn, așa că nu va fi deloc ușor pentru Fortuna.

Hoffenheim a pus mereu probleme bavarezilor

Sâmbătă, 29 februarie, au loc cinci meciuri. Liderul Bayern Munchen va evolua la Sinsheim, fieful celor de la Hoffenheim, într-un meci care promite goluri, așa cum s-a întâmplat mai mereu și destul de frecvent au înscris cel puțin odată și jucătorii de la Hoffenheim.

Bayern vine după succesul convingător cu 2-0 din Champions League de la Londra, pe terenul lui Chelsea și evident că e favorită, dovadă și cota de numai 1,32, dar ne așteptăm la o replică bună a gazdelor.

Dortmund, repetiție pentru returul de foc de la Paris

Borussia Dortmund joacă acasă cu Freiburg, meci repetiție înainte de returul de săptămâna viitoare din Champions League de la Paris. Cu norvegianul Halland setat la foc automat să înscrie meci de meci e destul de probabil să asistăm la victoria galben-negrilor și posibil la un meci de cel puțin trei goluri.

Meci greu pentru Borussia Monchengladbach în Bavaria, pe terenul lui Augsburg. Alb-verzii din Monchengladbach ocupă locul 4, ultimul care duce în Champions League, dar la egalitate de puncte, 43, cu Leverkusen, care e pe locul 5. Gladbach e neînvinsă de patru partide, Augsburg nu a mai câștigat în ultimele patru.

Mainz – Paderborn, război în subsol

Mainz – Paderborn e un alt duel din zona suspinelor. Cu 22 de puncte fosta echipă a lui Maxim e prima peste linie, dar Paderborn e chiar ultima clasată. Ceea ce nu înseamnă că e victimă sigură, pentru că în ultima deplasare a fost învinsă la Munchen de liderul Bayern cu 3-2, cu gol primit în minutul 88!

Duminică e rândul celor de la Leipzig, urmăritoarea bavarezilor, să aibă un examen de foc acasă, pentru că adversar va fi Leverkusen, echipă care poate scoate un rezultat bun oriunde, dacă e în zi bună. Leipzig e înaintea returului cu Tottenham din optimile Champions League.

Programul etapei a 24-a din Bundesliga

Vineri, 28 februarie, ora 21:30

Dusseldorf – Hertha Berlin

Sâmbătă, 29 februarie, ora 16:30

Hoffenheim – Bayern Munchen

Augusburg – Monchengladbach

Mainz – Paderborn

Dortmund – Freiburg

ora 19:30 Koln – Schalke 04

Duminică, 1 martie

ora 14:30 Union Berlin – Wolfsburg

ora 16:30 Leipzig – Leverkusen

ora 19:00 Bremen – Frankfurt

ADVERTISEMENT