Fotbal intern

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 22-a. Vintilă a greșit băncile, banner pentru Soiledis și suporter surpriză :) GALERIE FOTO

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 22a Vintila a gresit bancile banner pentru Soiledis si suporter surpriza  GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Ne despărțim zilele acestea de campionatul primei noastre divizii cu partidele din cadrul etapei a 22-a. Mai rămân de jucat la reluarea întrecerii, în 2020, ultimele patru runde ale sezonului regulat, după care vom trage linie și primele șase se vor bate în play-off, iar următoarele opt în play-out.


UPDATE, 22 decembrie, ora 21:18 / Fanii echipei FCSB au avut un mesaj de susținere pentru fundașul Aristidis Soiledis, care în decurs de câteva luni și-a pierdut fratele și tatăl. ”Fii puternic, Soiledis! Suntem alături de tine”, a fost banner-ul în limba engleză afișat de suporterii ”roș-albaștrilor”. În același timp în spatele porții oltenilor din repriza a doua și-a făcut aparția un suporter surpriză: o pisică.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 22 decembrie, ora 19:40/ Bogdan Vintilă a oferit un moment inedit cu 20 de minute înaintea primului fluier al meciului FCSB – Universitatea Craiova. Antrenorul bucureștenilor s-a așezat pe un scaun din spațiul tehnic rezervat oaspeților, dând „ochi în ochi” cu Victor Pițurcă.

Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB
Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB

UPDATE, 22 decembrie, ora 18.45. Jucătorii FCSB-ului și cei ai Universității Craiova au ajuns la Arena Națională, acolo unde are loc partida din etapa 22. Înainte să meargă să se pregătească pentru încălzire, aceștia au ieșit pentru a verifica suprafața de joc. VEZI VIDEO MAI JOS!

ADVERTISEMENT

#liga1 #etapa22 #fcsbcraiova ⚽️❤?Roș-albaștrii au ajuns la Arena Națională, unde o vor întâlni pe Universitatea Craiova, începând cu 20:00.

Gepostet von FCSB am Sonntag, 22. Dezember 2019

? Alb-albaștrii au ajuns la stadion.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Gepostet von Universitatea Craiova am Sonntag, 22. Dezember 2019


UPDATE, 22 decembrie, ora 13:35 / Istoria duelurilor directe dintre FCSB și Universitatea Craiova, dar și forma de moment a celor două echipe din campionat, fac ca pariorii să mizeze pe bucureșteni. Cota steliștilor pentru un succes contra oltenilor lui Victor Pițurcă a scăzut de la 2,10 la 1,75.

  • 4,50 – 5,00 este cota celor de la Universitatea Craiova pentru un succes contra FCSB

FCSB a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri jucate cu Craiova în capitală. Universitatea a obținut singurul rezultat pozitiv în 2017, atunci când a plecat acasă cu un punct (1-1).

ADVERTISEMENT

UPDATE, 21 decembrie, ora 22:24 / FC Voluntari a pierdut pe teren propriu cu 0-4 în fața lui CFR Cluj, iar atât Cristiano Bergodi cât și elevii săi se gândesc la o nouă strategie pentru salvarea echipei.

Cătălin Țîră (mijlocaș FC Voluntari): „Să vedem ce va fi de la anul. Nu știu dacă va pleca cineva, asta este problema clubului. După play-out vom vedea dacă vom pleca sau nu.

ADVERTISEMENT

Am întâlnit o echipă puternică, care ne face mândri de fiecare dată când joacă în Europa, iar pentru noi e mai greu”.

Victor Rîmniceanu (portar FC Voluntari): „Să vedem ce se va întâmpla de mâine. Nu vom avea sărbători foarte fericite”.

Cristiano Bergodi (antrenor FC Voluntari): „Am intrat cu teamă și nervoși, nu știu de ce, pentru că nu aveam nimic de pierdut. Nu era o problemă dacă pierdeam jucând altfel, pentru că împotriva unei echipe ca CFR Cluj nu aveam nimic de pierdut.

Din punctul meu de vedere a fost un meci greu, ei au fost mai agresivi. O să vedem ce va fi, am în gând câte ceva, am vorbit cu coducătorii, dar nu vreau să spun mai multe.

Nu se pune vorba de plecat, trebuie să vedem dacă trebuie să schimbăm câțiva jucători. Toți suntem vinovați pentru sityuația din clasament, dar din punct de vedere fizic am depus mult efort.

Nu vreau să vorbesc în fața camerelor despre ceea ce voi face, dar nu este ușor nici în situația mea”.


UPDATE, 21 decembrie, ora 18:15 / CCA l-a desemnat pe Marcel Bîrsan să arbitreze derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. El va fi ajutat de asistenții Mircea Orbuleţ și Valentin Avram, iar Ionuţ Coza va fi rezervă. Observator de arbitri va fi Alexandru Deaconu, iar Valentin Mateescu va fi observator de joc.


UPDATE, 20 decembrie, ora 19.40. Academica Clinceni a pierdut cu 3-1 pe terenul celor de la Astra, giurgiuvenii trecând din nou pe primul loc al clasamentului în Casa Pariurilor Liga 1. La finalul meciului, patronul gazdelor, Ioan Niculae, a vorbit despre problemele financiare de la Astra, după ce FANATIK a anunţat intenţia “greilor” vestiarului de a boicota pregătirea din cauza neplăţii salariilor.

“Astra trage să nu retrogradeze. Dacă e să ia titlul, asta e. Avem echipă valoroasă. Străinii până acum nu făcuseră mare lucru, e bine că au început să îşi revină. În fiecare săptămână jucătorii au luat câte o primă, inclusiv astăzi. Nu sunt probleme cu noi, e un scandal făcut aiurea. Le-am mai dat încă un salariu chiar azi. Faceţi un tur de orizont în Liga 1 să vedeţi câte echipe au plătite salariile pe noiembrie. Am un grup, Interagro, în care prioritari sunt banii pentru oamenii care sunt direct productivi, muncitorii”. 

Niculae afirmă că nu vor exista plecări de la Astra în această iarnă ale fotbaliştilor importanţi şi că i-a făcut un cadou lui Gabi Tamaş o maşină.

“Nu voi fi de acord să plece Alibec sau Budescu. Eu sunt prieten cu ei. I-am dat şi o maşină lui Tamaş, să meargă cu ea. O să facem şi două transferuri importante, ca să ne întărim. Unul e străin cu paşaport de România”, a spus Niculae. Chiar astăzi Junior Morais, fost jucător al Astrei, actualmente la Gaziantep, în Turcia, şi-a luat cetăţenia română, postând o imagine cu paşaportul românesc pe Instagram.

Ilie Poenaru, antrenor Clinceni “Eram încrezător, dar jocul s-a terminat, practic, la pauză. Am luat goluri de curtea şcolii, nu ai voie să te prezinţi aşa. Nu înţeleg cum nu putem să fim agresivi, am făcut un meci extrem de slab. Nu am avut nicio presiune, nu înţeleg ce s-a întâmplat”. 


UPDATE, 20 decembrie, ora 09:30/ FC Botoșani a reușit să învingă Dinamo în ultimul meci din 2019, după un gol marcat de George Cîmpanu în prelungiri. După reușita fotbalistului de 19 ani, Marius Croitoru a făcut spectacol în zona tehnică (CLICK PENTRU VIDEO).

Marius Croitoru a făcut show la marginea terenului după golul decisiv cu Dinamo. Sursă Foto: Captură TV Telekomsport
Marius Croitoru a făcut show la marginea terenului după golul decisiv cu Dinamo. Sursă Foto: Captură TV Telekomsport

 


UPDATE, 19 decembrie, ora 22:34 / “Să bați Dinamo, CFR și Viitorul în 3 săptămâni, înseamnă că acești băieți au valoare. Au înțeles că nu trebuie să joci la Steaua sau la CFR ca să fii jucător mare. Bineînțeles, am fi ipocriți să spunem că Steaua nu ar fi un pas important pentru ei. George Miron e un jucător mare, ar face față acolo.

Eu nu mă gândesc la mutări în iarnă. Ar fi o nedreptate pentru jucătorii care au dus echipa aici. Schimbările se fac atunci când nu merge. Dacă conducerea va hotărî să vândă, nu mă pot opune în evoluția carierei fotbalistului. Înseamnă că acel club la care ar merge ar fi la un alt nivel financiar.

Eu îmi doresc ca Botoșani să fie o echipă mare, să ajungă la rândul ei să cumpere pe bani mulți”, a precizat Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, după FC Botoşani – Dinamo 1-0


UPDATE, 19 decembrie, ora 22:29 / “Mă bucur în primul rând că echipa a câştigat şi mă bucur că am intrat şi chiar la prima atingere de minge am reuşit să şi marchez. Mă bucur foarte mult că domnul Marius are încredere în mine, că am intrat şi mi-am făcut treaba.

Când vii la o echipă mare, de la un anumit nivel, îţi doreşti să progresezi. Eu muncesc zi de zi, îmi doresc foarte mult şi sper ca într-o zi să fac mare Botoşaniul. Ne luptăm până la capăt, eu cred în şansele noastre şi sunt sigur că, la finalul sezonului, 100% vom fi acolo”, a declarat George Cîmpanu, marcatorul golului în Botoşani – Dinamo 1-0.


LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 22-a

Primul joc al etapei are loc joi, 19 decembrie, pe stadionul Municipal din Botoșani. Echipa locală va primi replica lui Dinamo într-un meci în care putem spune că pentru ambele echipe ar putea fi ultima șansă de a mai rămâne în cursa pentru play-off. Dinamo a pierdut acasă cu Sepsi, Botoșani a făcut doar egal la Clinceni. Botoșani e la 3 puncte de locul 6, Dinamo la 5 puncte.

Vineri, 20 decembrie, au loc întâlnirile Astra Giurgiu – Academica Clinceni și Gaz Metan – Viitorul. Ambele foarte importante. Giurgiuvenii, care au pierdut pentru prima oară după opt victorii consecutive la Cluj, nu au misiune ușoară, pentru că au absențe grele: Budescu, eliminat la Cluj, Tamaș și Valentin Gheorghe, dar revine Alibec.

Liderul CFR Cluj merge să stingă lanterna roșie

La Mediaș Gaz Metan vine după o mare victorie la Iași și întâlnește un Viitorul în criză, care nu doar că a pierdut acasă cu FCSB, dar putea să fie un eșec teribil, atât de slab au jucat oamenii lui Gică Hagi. Pentru ambele echipe este important să încheie anul cu un rezultat pozitiv.

Sâmbătă, 21 decembrie, Clujul lui Dan Petrescujoacă pe terenul ultimei clasate, Voluntari, campioana golurilor primite în ultimul sfert de oră. Ilfovenii iar au jucat bine la Craiova, dar în minutul 89 au pierdut după golul marcat de Bălașa. Clujul e totuși favorită și ar fi o mare surpriză dacă nu ar câștiga în fața lanternei.

Mihai Teja e aproape de despărțirea de Iași

Tot sâmbătă avem un meci pe viață și pe moarte la Sibiu, între două echipe care luptă să facă puncte pentru supraviețuire. Hermanstadt primește pe Politehnica Iași, care nu a mai câștigat un meci de șase etape și care se gândește serios la despărțirea de antrenorul Mihai Teja.

Ultimele două meciuri din 2019 au loc duminică, 22 decembrie. La Sfântu Gheorghe vine Chindia lui Viorel Moldovan și va fi un meci îndârjit pentru puncte, gazdele dorind să bifeze o nouă victorie după cea de la București, din meciul cu Dinamo. Ușor nu va fi, pentru că dâmbovițenii sunt foarte incomozi la meciurile de afară.

Craiova vrea să spargă blestemul de la București cu FCSB

Spectacol de gală la ultimul meci al anului, pe Arena Națională, la care sigur vor fi destui spectatori în tribună. Craiova lui Victor Pițurcă știe că la București alb-albaștrii nu au mai bătut FCSB de 30 de ani și vrea să pună capăt blestemului. Ușor nu va fi, pentru că echipa lui Bogdan Vintilă chiar e una dintre cele mai bine puse la punct în acest moment în prima divizie.

Programul meciurilor din etapa a 22-a din Liga 1

Joi, 19 decembrie, ora 20:00

Botoșani – Dinamo

Vineri, 20 decembrie

ora 17:30 Astra – Academica Clinceni

ora 20:30 Gaz Metan – Viitorul

Sâmbătă, 21 decembrie

ora 14:30 Hermanstadt – Politehnica Iași

ora 20:30 Voluntari – CFR Cluj

Duminică, 22 decembrie

ora 17:00 Sepsi – Chindia Târgoviște

ora 20:00 FCSB – Craiova

Clasament înaintea etapei a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1

casa pariurilor liga 1 etapa a 22-a. Clasament înaintea rundei
ADVERTISEMENT