Fotbal international

Live Blog La Liga etapa a 3-a. Luis Suarez, două goluri și un assist în 24 de minute jucate. Recital Ansu Fati la debutul lui Koeman, în Barcelona-Villareal 4-0. Video

27.09.2020 | 23:51
Live Blog La Liga etapa a 3a Luis Suarez doua goluri si un assist in 24 de minute jucate Recital Ansu Fati la debutul lui Koeman in BarcelonaVillareal 40 Video
ADVERTISEMENT

În acest weekend, mai precis pe parcursul zilelor de sâmbătă, 26 septembrie şi duminică, 27 septembrie, au loc partidele din cadrul etapei a 3-a a noului sezon din La Liga. Este momentul în care vor juca primele partide Barcelona şi Atletico Madrid, lăsate la odihnă după prezenţa la Final 8 al Champions League, la Lisabona.

Cealaltă superputere a fotbalului iberic, Real Madrid, campioana ultimei ediţii, a debutat în etapa a doua şi a făcut doar 0-0 la San Sebastian, acasă la Real Sociedad, la capătul unui meci în care a arătat că încă nu este reglat mencanismul echipei care va încerca să îşi apere coroana.

ADVERTISEMENT

Real Madrid va evolua din nou pe teren străin, de această dată la Sevilla, în faţa unui Betis pornit lansat, cu două victorii din tot atâtea meciuri. Se vede deja mâna antrenorului chilian Manuel Pellegrini şi partida nu se anunţă a fi deloc uşoară pentru trupa lui Zinedine Zidane, care se confruntă din nou cu probleme de lot.

Duminică, 27 septembrie

Barcelona – Villareal 4-0 (Fati min. 15, 19, Messi min. 35, Torres autogol min. 45+1)

Osasuna – Levante 1-3 (Torres 38 / Melero 41, Roger 77, Morales 81) – VEZI VIDEO

Eibar – Athletic Bilbao 1-2 (Kike 48 / Unai Lopez 40, 87) – VEZI VIDEO

Atletico Madrid – Granada 6-1 (Diego Costa 10, Correa 48, Joao Felix 66, Llorente 72, Suarez 85, 90+4 / Molina 87) – VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

*Luis Suarez a intrat în minutul 70 la Atletico. Atacantul a dat pasa de gol la reușita a lui Llorente, în minutul 72 și a marcat în minutele 85 și 90+4

Cadiz – Sevilla 1-3

Valladolid – Celta Vigo 1-1

Sâmbătă, 26 septembrie

Alaves – Getafe 0-0

Valencia – Huesca 1-1 

Elche – Real Sociedad 0-2

Betis Sevilla – Real Madrid 2-3 (Mandi min. 35, Carvalho min. 37 / Valverde min. 14, Emerson autogol min. 48, Ramos 82 pen.) VEZI VIDEO

Echipele de start în Betis – Real Madrid


UPDATE, 27 septembrie, ora 16:39 / Atacantul Luis Suarez este rezervă în meciul său de debut la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Diego Simeone a decis să-l țină pe bancă pe uruguayan și să înceapă în ofensivă cu Joao Felix și Diego Costa.


Debutul lui Ronald Koeman pe banca Barcelonei are loc în etapa a 3-a din La Liga

Astfel nu vor fi pe teren Marco Asensio, Lucas Vasquez, Isco şi, mai ales, ultima achiziţie galactică, făcută anul trecut, belgianul Eden Hazard, ceea ce îl obligă pe Zidane să joace cu puştii brazilieni Vinicius şi Rodrigo alături de vulpoiul Benzema.

ADVERTISEMENT

Debutul lui Ronald Koeman la Barcelona se face printr-o partidă pe teren propriu în compania lui Villarreal, un adversar insidios, deloc de dorit la prima apariţie stagională. De la catalani au plecat Luis Suarez, Rakitic şi Vidal, piese importante, iar în atac, momentan, lângă Messi vor fi doar Griezmann şi Ansu Fati.

Atletico Madrid l-a adus pe Luis Suarez

Şi Atletico Madrid pleacă la drum în noua stagiune. Echipa lui Diego Simeone joacă şi ea acasă, pe superbul Wanda Metropolitano, care arată dezolant când este gol, iar adversarul care vine nu e un sparring partner, ci o formaţie care e chiar liderul după primele două etape, Granada, dar ce e drept succesele au fost obţinute ambele pe teren propriu.

Este puţin probabil ca Simeone să conteze încă de pe acum pe aportul marii sale achiziţii, Luis Suarez. Aşa că greu în atac va rămâne exclusiv pe umerii lui Diego Costa, pentru că Alvaro Morata a plecat în a doua aventură în Serie A, la Juventus, unde mai jucase în urmă cu câţiva ani.

Şi deţinătoarea Europa League începe campionatul

O altă formaţie care ia acum startul este recordmana Europa League, Sevilla, cu o deplasare pe terenul nou promovatei Cadiz. Nu va fi uşor pentru andaluzi nu atât din punct de vedere al adversarului cât mai ales pentru că va juca la scurt timp după ce joi seară trupa lui Lopetegui a disputat la Budapesta Supercupa Europei cu Bayern Munchen. La Sevilla a ajuns în vară croatul Ivan Rakitic de la Barcelona.

În rest sunt de urmărit evoluţiile echipelor Celta Vigo, scăpată la potou sezonul trecut, dar acum cu patru puncte după primele două jocuri şi care joacă acum la Valladolid, regina remizelor din sezonul anterior. Iago Aspas este în continuare omul cheie al singurei echipe din Galicia rămasă în La Liga.

Programul etapei a 3-a din La Liga

Sâmbătă, 26 septembrie

Alaves – Getafe 0-0

Valencia – Huesca 1-1

Elche – Real Sociedad 0-2

Betis Sevilla – Real Madrid

Duminică, 27 septembrie, ora 19:30

ora 13:00 Osasuna – Levante

ora 15:00 Eibar – Athletic Bilbao

ora 17:00 Atletico Madrid – Granada

Cadiz – Sevilla

Valladolid – Celta Vigo

ora 22:00 Barcelona – Villarreal

 

 

ADVERTISEMENT