Fotbal intern

Live Blog Liga 2. Craiova lui Mititelu a făcut spectacol în restanța cu Ripensia. Video

09.09.2020 | 19:53
Live Blog Liga 2 Craiova lui Mititelu a facut spectacol in restanta cu Ripensia Video
ADVERTISEMENT

UPDATE, 9 septembrie, ora 21:20 / FC „U” Craiova a câștigat fără drept de apel, scor 4-1, restanța cu Ripensia Timișoara din prima etapă a Ligii 2. Partida nu s-a putut disputa la data programată inițial din cauză că 6 jucători ai formației patronate de Adrian Mititelu au fost depistați cu coronavirus, printre ei fiind și cei trei portari din lot.

Dacă FC „U” Craiova disputase deja un meci în actuala stagiune, egalul dramatic obținut etapa trecută la Miercurea Ciuc (1-1, golul egalării fiind marcat în minutul 90+4), pentru timișoreni a fost prima partidă oficială după o pauză de 6 luni. Ripensia nu a mai jucat din martie, de când s-a întrerupt ediția trecută a Ligii 2. În actuala stagiune a avut meciul amânat cu FC „U” Craiova în prima etapă, iar în runda secundă a stat.

ADVERTISEMENT

FC „U” Craiova – Ripensia 4-1 (Albu 15, Cristea 20, Ciolacu 38, 61 / Călin 82 pen.) – VEZI VIDEO

  • FC „U” Craiova: Popa – Diallo, Diakite, Gugu, Huyghebaert – Anghelina, Cristea, Albu – Răducanu, Ciolacu, Bălan. Rezerve: Mogoşanu, Gîţ, Vl. Pop, R. Negru, Zimţa, Al. Munteanu, Raicea, Blidar, Munteanu. Antrenor: Nicolo Napoli
  • Ripensia: Dobre – Burdeţ, Ţeiranu, Al. Neagu, Sokovic – V. Macriţchii, Al. Popovici, And. Macriţchii, T. Călin – Urvanţev, Gladun. Rezerve: Mociu, G. Neacşu, Golda, C. Sîrbu, Vasluian, Maric, Stoi, Mih. Ene, Vl. Tudorache. Antrenor: Cosmin Petruescu
ADVERTISEMENT

Min. 82: Călin reduce din diferență din penalty. FC „U” Craiova – Ripensia 4-1.

Min. 61: Ciolacu primește o pasă în fața porții goale și îndeplinește o simplă formalitate. FC „U” Craiova – Ripensia 4-0.

Min. 38: Ciolacu șutează puternic de la peste 25 de metri, fără nicio speranță pentru portarul timișorenilor. FC „U” Craiova – Ripensia 3-0.

ADVERTISEMENT

Min. 20: Cristea execută o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea se duce în bară, de unde ricoșează în poartă. FC „U” Craiova – Ripensia 2-0.

Min. 15: Albu șutează puternic de la 20 de metri, balonul lovește transversala și intră în plasă. FC „U” Craiova – Ripensia 1-0.

ADVERTISEMENT


Etapa a 2-a din Liga 2 începe sâmbătă, 5 septembrie şi se încheie marţi, 8 septembrie. Grosul rundei se joacă sâmbătă , când au loc primele şase meciuri.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu – CSM Slatina 2-1 (Băican 14, Ludușan 90 / Doman 18)

Universitatea Cluj – ASU Poli Timișoara 0-1 (Popovici 70) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Mioveni – Gloria Buzău 0-0 – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

CSM Reşiţa – Petrolul 0-4 (Ekollo 36, Bratu 41, Vajushi 51, Roige 52) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Concordia – Unirea Slobozia 3-1

Dunărea Călărași – Comuna Recea 3-0

Turris – Metaloglobus 2-2

Farul – Aerostar 1-0 (Măzărache 25)

Rapid – Pandurii Tg. Jiu 2-1 (Pănoiu 28, Hlistei 60 pen. / Velcotă 33) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Csikszereda – FC U Craiova 1-1 (Bauza 11 / Anghelina 90+3) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

 


UPDATE, 7 septembrie, ora 18:30 / Gabriel Tamaş este titular în meciul U Cluj – ASU Poli Timişoara, iar marţi se va opera la menisc după accidentarea suferită în prima etapă a sezonului.

“La noapte, va pleca la București, pentru că mâine dimineață este programat pentru operație! Tamaș și-a dorit foarte mult să joace. Și-a dorit foarte mult să joace pentru a le da colegilor, și nu numai lor, chiar și suporterilor un mesaj legat de ce vrem să realizăm în acest sezon”, a declarat Daniel Stanciu pentru digisport.ro.


UPDATE, 5 septembrie, ora 17:42 / Fundașul echipei Turris Turnu Măgureșe, Ștefan Bărboianu, a suferit o accidentare extrem de urâtă în meciul cu Metaloglobus.

”ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! Înțelegem că toți sunt motivați să demonstreze în meciurile directe că sunt mai buni decăt noi, dar totul până la o limită…”, se scrie pe pagina de Facebook a clubului Turris.

”Competiția e bună, dar cu toții trebuie să ajungem sănătoși acasă la familiile noastre! Mulțumesc lui Dumnezeu că nu este grav!!! Mulțumesc tuturor pentru mesaje și sprijinul acordat!”, a notat și Bărboianu pe rețelele de socializare.


În etapa inaugurală a noului sezon un meci a fost amânat ca urmare a pandemiei de coronavirus, întâlnirea FC U Craiova – Ripensia Timişoara, reprogramată pentru miercuri, 9 septembrie, pe stadionul din Drobeta Turnu Severin.

Primele 90 de minute din ediţia 2020-2021 a diviziei secunde au însemnat şi un debut cu stângul pentru Viorel Moldovan pe banca Petrolului, prahovenii fiind învinşi acasă, în ultimul minut, de Farul Constanţa, echipă care trebuie luată în serios în lupta pentru play-off, în care vor accede primele şase clasate la finalul sezonului regulat.

Farul poate face punctaj maxim după etapa a 2-a din Liga 2

Alte două favorite, Rapid şi U Cluj, au debutat cu succese. Giuleştenii la Târgu Jiu, 3-1 cu Viitorul lui Flavius Stoican, şepcile roşii 1-0 la Bacău, cu nou promovata Aerostar, dar Clujul a suferit o grea pierdere pe termen lung, Gabi Tamaş.

Sâmbătă, de la ora 14:00 Farul joacă pe teren propriu cu Aerostar Bacău şi poate acumula punctaj maxim după primele două etape. La Ploieşti constănţenii au avut pe teren o echipă fără nici un străin, ceea ce înseamnă că există talente locale care pot ajuta la revenirea Farului în prima divizie.

Rapid joacă acasă cu clubul preluat de spanioli

Tot sâmbătă Rapid primeşte în Regie vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu, club iniţial exclus de FRF şi apoi reprimit în urma câştigării procesului în istanţă. Pandurii e aşteptată, prin Adrian Ilie, fostul mare internaţional, să fie preluată de investitori spanioli.

După duşul rece de acasă cu Farul Petrolul va merge duminică în Valea Domanului pentru a-şi lua punctele înapoi de la CSM Reşiţa, dar va avea parte de o replică dârză din partea rossonerilor din Banat.

U Cluj – ASU Poli Timişoara, meciul echipelor studenţeşti

După ce a ratat aproape incredibil promovarea directă în play-off-ul sezonului trecut, Mioveni a reconstruit aproape total echipa. A început cu 0-0 la Timişoara, cu ASU Poli, iar acum joacă acasă cu Gloria Buzău a lui Ilie Stan.

U Cluj are luni primul meci pe teren propriu din noul sezon, adversară urmând a-i fi ASU Poli Timişoara, o echipă cu un joc foarte disciplinat şi care face un pressing sufocant. Iar marţi e momentul pentru un derby oltenesc, Viitorul Târgu Jiu – Slatina.

Programul etapei a 2-a din Liga 2

Sâmbătă, 5 septembrie, ora 11:00

Concordia Chiajna – Unirea Slobozia

Dunărea Călăraşi – Comuna Recea

Turris Tr. Măgurele – Metaloglobus

ora 14:00 Farul – Aerostar

ora 17:30 Rapid – Pandurii Tg. Jiu

ora 20:00 Csikszereda – FC U Craiova

Duminică, 6 septembrie

ora 13:00 CSM Reşiţa – Petrolul

ora 18:00 Mioveni – Gloria Buzău

Luni, 7 septembrie, ora 18:30

U Cluj – ASU Poli Timişoara

Marţi, 8 septembrie, ora 17:00

Viitorul Tg. Jiu – Slatina

ADVERTISEMENT