Premier League

LIVE BLOG Premier League etapa a 28-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Tottenham pierde cu Wolverhampton și Manchester United termină la egalitate meciul cu Everton. VIDEO

LIVE BLOG Premier League etapa a 28a Program rezultate informatii de ultima ora Tottenham pierde cu Wolverhampton si Manchester United termina la egalitate meciul cu Everton VIDEO
ADVERTISEMENT

În weekend s-au jucat meciurile etapei a 28-a din Premier League. Runda s-a deschis vineri, 28 februarie, cu partida Norwich – Leicester și s-a încheiat duminică. 1 martie, cu meciurile de la ora 16:00, Everton – Manchester United și Tottenham – Wolverhampton.


UPDATE, 1 martie, ora 17:50 / Ultimele două meciuri din Premier League s-au terminat:

  • Everton – Manchester United 1-1 (Calvert-Lewin 2, Bruno Fernandes 31)

  • Tottenham – Wolverhampton 2-3 (Bergwijn 13, Aurier 45 / Doherty 27, Jota 57, Jimenez 73)


UPDATE, 1 martie, ora 16:02 / David De Gea a început slab partida și i-a pus pe tavă golul lui Calvert-Lewin.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 1 martie, ora 16:00 / Astăzi se joacă două meciuri în Premier League:

  • Everton – Manchester United
  • Tottenham – Wolverhampton

UPDATE, 29 februarie , ora 21:47 / Arsenal a avut o reacție genială după ce Liverpool a suferit prima înfrângere după  44 de meciuri. „Tunarii” au reacționat pe twitter și i-au felicitat pe „cormorani” pentru seria incredibilă pe care au reușit-o, după care au răsuflat ușurați, tot Arsenal rămânând deținătoarea recordului de invincibilitate în Premier League.

Mesajul postat de Arsenal pe twitter. Sursă foto: twitter
Mesajul postat de Arsenal pe twitter. Sursă foto: twitter

UPDATE, 29 februarie, ora 21:27 / Liverpool a pierdut meciul din deplasare cu Watford, 0-3, după o pauză de un an și două luni.

ADVERTISEMENT

În urma înfrângerii, Liverpool rămâne pe primul loc, cu un avataj de 22 de puncte față de Manchester City, care are un meci mai puțin jucat, în timp ce Watford scapă pentru un moment de problemele retrogradării, ei fiind penultimii din campionatul Angliei înaintea meciului cu Liverpool.


UPDATE, 29 februarie, ora 20:08 / Gerard Deulofeu s-a accidentat în minutul 33 al partidei dintre Watford și Liverpool, după un duel cu Virgil van Dijk. Mijlocașul lui Watford a călcat strâmb pe teren și a avut nevoie de targă pentru a părăsi arena.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 29 februarie, ora 19:30 / Partida dintre Watford și Liverpool este ulitma care se dispută sâmbătă.

  • Watford – Liverpool

UPDATE, 29 februarie, ora 19:00 / Trei partide din Premier League s-au terminat:

  • West Ham – Southampton 3-1
  • Bournemouth – Chelsea 2-2

  • Newcastle – Burnley 0-0

UPDATE, 29 februarie, ora 16:30 / Crystal Palace a reușit să câștige meciul din deplasare cu Brighton, 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de Jordan Ayew în minutul 70.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 29 februarie, ora 16:21 / Wilfried Zaha a reușit să o „comită” și a oferit ratarea anului în Premier League. Mijlocașul lui Crystal Palace a trimis în bară, deși poarta era goală.


UPDATE, 29 februarie, ora 15:25 / Înainte de meciul din deplasare cu Brighton, fanii echipei Crystal Palace s-au bătut pe străzi cu poliția. Unul dintre suporteri a suferit o rană la cap.


UPDATE, 28 februarie, ora 23:46 / În primul meci al rundei, Leicester City a fost învinsă în deplasare de Norwich City, scor 0-1. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Jamal Lewis (70).


LIVE BLOG Premier League etapa a 28-a

Partida care ar fi constituit capul de afiș al rundei, Manchester City – Arsenal, a fost amânată, dintr-u motiv cât se poate de obiectiv pentru echipa lui Pep Guardiola, care va susține duminică, 1 martie, finala Cupei Ligii, în compania celor de la Aston Villa, singurul trofeu la care pot spera cetățenii pe plan intern în acest sezon.

Leicester este favorită în meciul de deschidere al acestei etape, jucând pe terenul ultimei clasate, Norwich, care pare a pierde tot mai mult teren în raport cu restul echipelor, fiind acum la șase puncte de următorul loc, deținut de Watford. Vulpile nu au mai câștigat de trei meciuri, dar se mențin confortabil pe locul 3.

Chelsea, deplasare grea la Bournemouth

Învinsă clar acasă de Bayern Munchen în turul optimilor Champions League Chelsea trebuie să lupte serios pentru a ține de locul 4, pe care se află actualmente. La trei puncte în urmă se află Manchester United, la patru sunt Tottenham și Sheffield United și la cinci se situează Wolverhampton.

Echipa lui Frank Lampard merge la Bournemouth, formație angrenată în lupta supraviețuirii, dar care face cel mai prost sezon de la promovarea în Premier League. Chelsea are destule probleme de lot, dar și Bournemouth nu stă mai bine, pe lista KO figurând opt jucători.

Liverpool, meci la codașa Watford

West Ham – Southampton este un meci al disperării, ciocănarii ajungând pe loc retrogradabil după cinci etape în care au reușit să adune un singur punct! În schimb, sfinții se  află pe un loc confortabil, la nu mai puțin de zece puncte distanță față de zona retrogradării.

Liderul Liverpool, ca și campioană pentru acest sezon, nu pare a avea o misiunea teribilă, pentru că va juca pe terenul lui Watford, echipă aflată la egalitate cu West Ham, cu 24 de puncte, pe loc retrogradabil. West Ham e pe poziția a 18-a la golaveraj, Watford fiind penultima.

Spurs, în continuare fără oameni de gol

Duminică Everton, care este o echipă mult schimbată în bine de la venirea pe bancă a lui Carlo Ancelotti, primește vizita lui Manchester United. Everton a pierdut după patru meciuri abia etapa trecută, 2-3 la Londra cu Arsenal, iar United are trei partide fără eșec și acum se află la doar trei puncte de locul 4.

Viață grea pentru Tottenham, care se pregătește de misiunea imposibilă săptămâna viitoare la Leipzig. La Londra vine Wolverhampton, echipă în formă bună în ultimele meciuri și care poate profita din plin de faptul că Spurs nu are gloanțe în atac, după ce și ultimul om de gol, sud-coreeanul Son, și-a rupt mâna.

Programul etapei a 28-a din Premier League

Vineri, 28 februarie, ora 22:00

Norwich – Leicester

Sâmbătă, 29 februarie, ora 17:00

ora 14:30 Brighton – Crystal Palace

West Ham – Southampton

Bournemouth – Chelsea

Newcastle – Burnley

ora 19:30 Watford – Liverpool

Duminică, 1 martie, ora 16:00

Everton – Manchester United

Tottenham – Wolverhampton

Partidele Aston Villa – Sheffield United și Manchester City – Arsenal au fost amânate.

ADVERTISEMENT
Tags: