Fotbal international

Live Blog Serie A, etapa a 33-a. Milan, umilită de Lazio, iese de pe locurile de UCL

26.04.2021 | 23:32
Live Blog Serie A etapa a 33a Milan umilita de Lazio iese de pe locurile de UCL
ADVERTISEMENT

Etapa a 33-a din Serie A are loc în weekend, pe parcursul a trei zile, începând sâmbătă, 24 aprilie şi încheindu-se luni, 26 aprilie, când se vor şi juca două dintre cele mai importante jocuri ale rundei, AC Torino – Napoli şi Lazio – AC Milan.

Programul etapei a 33-a din Serie A

Luni, 26 aprilie

  • AC Torino – Napoli 0-2 (Bakayoko 11, Oshimen 13)
  • Lazio – AC Milan 3-0 (Correa 2, 51, Immobile 87)
ADVERTISEMENT

Duminică, 25 aprilie

  • Atalanta – Bologna 5-0 (Malinovsky  22, Muriel 44 pen., Freuler 57, Zapata 59, Miranchuk 73)
  • Cagliari – AS Roma 3-2 (Lykogiannis 5, R. Marin 57, Pedro 64 / Perez 27, Fazio 69)

Internaționalul român Răzvan Marin este titular la Cagliari. El a marcat golul de 2-1 în minutul 57, cu un șut superb din afara careului, și a oferit un assist la golul de 3-1. (vezi video aici)

ADVERTISEMENT

  • Fiorentina – Juventus 1-1 (Vlahovic 30 pen. / Morata 47)

Luis Munteanu (Fiorentina) și Radu Drăgușin (Juventus) nu fac parte din loturile convocate de cei doi antrenori pentru acest meci.

  • Inter – Verona 1-0 (Darmian 77)

Ionuț Radu este rezervă la Inter.

  • Benevento – Udinese 2-4 (Viola 35 pen., Lapadula 84 / Molina 4, Arslan 32, Larsen 50, Braaf 73)

Sâmbătă, 24 aprilie

  • Sassuolo – Sampdoria 1-0 (Berardi 69)
  • Genoa – Spezia 2-0 (Scamacca 63, Shomurodov 86)
  • Parma – Crotone 3-4 (Hernani 29, Gervinho 49, Mihăilă 54 / Magallan 14, Simy 42, 69 pen., Ounas 45+2) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt titulari la Parma, în timp ce Denis Drăguș este rezevă la Crotone.

Dennis Man s-a accidentat și a fost înlocuit după 20 de minute cu Gervinho.

sa

Hellas Verona îl vrea pe Ionuț Radu și va face o ofertă celor de la Inter

UPDATE 25 APRILIE, ora 11:57 / Portarul Ionuț Radu nu a prins nici un minut în acest sezon pentru Inter Milano și ar putea părăsi gruparea pregătită de Antonio Conte, în această vară. Hellas Verona și-a anunțat interesul pentru portarul de 23 de ani. Fosta echipă a lui Adrian Mutu este pe cale să-l piardă pe Marco Silvestri, titularul postului, dorit insistent de Roma și Lazio.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, staff-ul Veronei s-a orientat către Ionuț Radu, portar care a avut evoluții extrem de apreciate în tricoul celor de la Genoa, mai înainte să se întoarcă la Inter Milano. ”Hellas Verona este pe urmele lui Ionuț Radu și și-a exprimat interesul pentru portarul născut în 1997”, notează site-ul linterista.it.


Donnarumma o trădează pe AC Milan pentru un salariu anual de 10 milioane de euro de la Juventus

UPDATE 24 APRILIE, ora 14:56 / Contractul lui Gianluigi Donnarumma (22 de ani) cu AC Milan expiră în această vară și sunt șanse infime să fie prelungit. Portarul a refuzat salariul anual de 8 milioane de euro propus de „diavoli” și este foarte aproape să semneze cu rivala Juventus, care îi oferă 10 milioane de euro pe sezon. Singurul impediment în realizarea mutării ar fi impresarul Mino Raiola, care dorește un contract mult mai bun pentru clientul său, de cel puțin 12 milioane de euro net anual.


Presa din Italia anunță interesul Parmei pentru Răzvan Lucescu

UPDATE 24 APRILIE, ora 13:20 / Răzvan Lucescu este dorit de echipa la care evoluează internaționalii români Dennis Man și Valentin Mihăilă, susține Gazzetta Di Parma. ”Bomba serii! Parma este interesă de Lucescu Jr.”, a spus gazda emisiunii 12tgsport, difuzată de postul TV ToscanaTG. Parma se află într-o situație extrem de dificilă în clasament, locul 19 cu doar 20 de puncte, la 11 lungimi de Benevento, echipă situată pe poziția a 17-a, prima deasupra liniei roșii.

Numele lui Răzvan Lucescu a fost menționat tot mai des în ultima perioadă, de presa din Peninsulă, până de curând Sampdoria fiind echipa despre care se spunea că are șanse mari să obțină semnătura tehnicianului de 52 de ani. Răzvan Lucescu a fost desemnat de trei ori ”Antrenorul anului” în România, iar cele mai importante succese le-a obținut pe banca celor de la PAOK Salonic, un titlu și două Cupe, și cu Al Hilal – Liga Campionilor Asiei, titlul și Cupa Regelui în Arabia Saudită.


Vești proaste pentru Ciprian Tătărușanu: AC Milan cumpără portar

UPDATE 24 APRILIE, ora 10:53 / Ciprian Tătărușanu nu va deveni titular la AC Milan nici după plecarea lui Gianluigi Donnarumma, al cărui contract cu „diavolii” expiră în această vară. Jurnaliștii de la Calciomercato scriu că gruparea milaneză i-a găsit deja înlocuitor lui Donnarumma. Italienii au ajunsla un acord cu Mike Maignan (25 de ani) de la Lille, care va sosi pe „San Siro” în postură de titular.


ȘTIRE INIȚIALĂ 24 aprilie, ora 10:05

Liderul Inter e în scădere de turație. Absenţe grele în Lazio – AC Milan

Liderul Inter e clar că a mai redus motoarele, dovadă că în ultimele două etape nu a făcut decât egaluri identice, pe terenurile lui Napoli, unde a avut mult noroc şi nou promovatei Spezia, care astfel justifică acel neaşteptat 2-0 cu care a ucis Diavolul milanez în acest sezon.  Acum Inter ar putea reveni la victorie, pentru că joacă acasă cu Verona, echipă care parcă şi-a pierdut interesul, fiind fără probleme în zona mediană.

Din nou toţi ochii pleacă spre meciurile cu miză mare pentru accesul în Champions League şi pentru evitarea retrogradării. AC Milan a oferit senzaţia rundei precedente, pierzând acasă în faţa echipei lui Vlad Chiricheş, Sassuolo, dar a scăpat ca prin minune să iasă de pe locul 2, doar pentru că Atalanta a scos doar un egal la Roma cu echipa care poartă numele capitalei.

Pentru rossoneri, urmează un nou moment greu. AC Milan merge la Roma pentru a întâlni un Lazio care vine după demolarea de necrezut de la Napoli, unde a pierdut cu 5-2. Lazio e obligată să bată totul, pentru că mai are şi restanţa cu Torino, dar şi să aştepte paşi greşiţi de la rivalele de Champions League.

La acest meci există câte două mari semne de întrebare, mai degrabă nu decât da, în cele două tabere. La Lazio au şanse mici să fie pe teren Luis Alberto, adică fantezistul echipei, şi golgeterul Ciro Immobile, la AC Milan problemele se numesc fundaşul Theo Hernandez şi charismaticul suedez din atac, Zlatan Ibrahimovic.

Juventus merge unde este cel mai tare urâtă în Italia

Atalanta, formaţia care dacă învingea pe AS Roma pe Olimpico, ar fi urcat acum pe locul doi, pare a avea totuşi o misiune uşoară acasă, pentru că Bologna nu e un adversar de duzină, dar este greu de crezut că ar putea rezista în faţa maşinăriei de goluri a lui Gasperini.

Nu la fel de simplu se anunţă deplasarea lui Juventus la Florenţa, torinezii având doar două puncte peste Napoli în lupta pentru locul 4. Fiorentina e una dintre echipele care a şocat Piemontul în tur, cu o victorie cu 3-0, iar meciurile din Toscana au fost mereu tensionate, fanii viola urând Juventus. Din fericire pentru el, fostul star al Florenţei, Federico Chiesa, acum la Juve, este accidentat.

Răzvan Marin trebuie să bată Roma pentru a spera la salvare

Napoli va juca la Torino cu echipa care poartă numele capitalei Piemontului şi nu va avea un meci uşor, Toro evoluând foarte inteligent în ultimele partide pe teren propriu, ultima victimă fiind Roma, învinsă cu 3-1. Însă Napoli are un atac fantastic, Insigne – Mertens – Osimhem şi poate lua cele trei puncte.

S-a încins lupta şi pentru ultimul loc retrogradabil, celelalte fiind de acum clare ale lui Crotone şi al Parmei lui Man şi Mihăilîă. Însă un alt român, Răzvan Marin, face minuni cu Cagliari, două victorii consecutive şi e acum la trei puncte de Benevento şi Torino. Cagliari poate profita de abseneţele Romei şi de faptul că meciul este înainte de deplasarea acesteia la Manchester pentru semifinala de Europa League.

ADVERTISEMENT