Fotbal international

LIVE BLOG UEFA Champions League 2019-2020 faza grupelor etapa a 2-a. Program, rezultate, clasamente, informaţii de ultimă oră. Van Dijk, driblat prima oară după un an în UCL. Rezumatele serii. VIDEO

02.10.2019 | 23:32
LIVE BLOG UEFA Champions League 20192020 faza grupelor etapa a 2a Program rezultate clasamente informatii de ultima ora Van Dijk driblat prima oara dupa un an in UCL Rezumatele serii VIDEO
ADVERTISEMENT

Marţi, 1 octombrie şi miercuri, 2 octombrie, s-au jucat meciurile din a doua etapă a fazei grupelor UEFA Champions League 2019-2020. Capetele de afiş au fost Tottenham – Bayern Munchen, terminat cu un incredibil 2-7, şi Barcelona – Inter, unde Luis Suarez a făcu diferența pentru catalani. Alt super-meci a fost la Liverpool, acolo unde Red Bull Salzburg a întors de la 0-3 meciul cu Liverpool, doar pentru a se vedea învinsă de golul de 4-3 al lui Salah.

Rezultatele serii de miercuri în UEFA Champions League. CLICK PE MECIURI PENTRU REZUMATE!

ADVERTISEMENT

 


UPDATE, 2 octombrie, ora 23:35 / Virgil van Dijk a fost driblat pentru prima dată în Champions League după un an! Olandezul a avut mari probleme cu jucătorii lui Red Bull Salzburg, care au revenit de la 0-3 și a fost făcut ”sanie” de atacanții austriecilor la primul lor gol al serii. A fost a doua oară în acest sezon când i s-a întâmplat lui Virgil, după ce a fost ridiculizat și de Pukki la meciul cu Norwich din Premier League. În sezonul precedent, nimeni nu reușise să îl dribleze pe fundașul lui Liverpool!


UPDATE, 2 octombrie, ora 00:05 / Rezultatele serii de marți din Liga Campionilor:

ADVERTISEMENT

UPDATE, 1 octombrie, ora 23:23 / Forma excelentă a vârfului celor de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski, continuă și în Champions League. Polonezul a marcat în deplasarea cu Tottenham și a ajuns la 10 meciuri consecutive cu gol marcat pentru bavarezi în toate competițiile.

Iată ultimele 10 meciuri jucate pentru Bayern Munchen de acest incredibil atacant:

    • 3 goluri vs. FC Rottach-Egern
    • 2 goluri vs. Energie Cottbus
    • 2 goluri vs. Hertha Berlin
    • 3 goluri vs. Schalke
    • 1 gol vs. Mainz
    • 1 gol vs. RB Leipzig
    • 1 gol vs. FC Crvena Zvezda
    • 2 goluri vs. FC Köln
    • 1 gol vs. Paderborn
    • 1 gol vs. Spurs
ADVERTISEMENT


UPDATE, 1 octombrie, ora 20:38 / Seara fabuloasă a lui Emmanuel Dennis pe Santiago Bernabeu continuă. Atacantul de 21 de ani al campioanei Belgiei, Club Brugge, a făcut 2-0 pentru echipa sa cu un nou gol deosebit.

A scăpat singur cu Thibaut Courtois, s-a împiedicat, însă tehnica l-a ajutat să scoată din joben un lob de senzație, fără nicio speranță pentru goalkeeperul belgian.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 1 octombrie, ora 20:10 / Primul gol din etapa a 2-a din faza grupelor UEFA Champions a fost o reușită de …cascadorii râsului. Nigerianul lui Club Brugge, Emmanuel Dennis, l-a învins pe portarul Realului, Thibaut Courtois, cu un gol demn de o comedie.

Dennis a vrut să tragă cu un picior, însă mingea i-a venit în celălalt, s-a împiedicat și balonul a intrat în poartă, derutându-l pe portarul belgian.


UPDATE, 1 octombrie, ora 19:00 / Sergio Ramos, căpitanul celor de la Real Madrid, intră în istoria UEFA Champions League. Titular cu belgienii de la Cluj Brugge din etapa a 2-a a Grupei A, Ramos bifează a 120-a prezență în competiție și, alături de Roberto Carlos, devine fundașul cu cele mai multe meciuri în cea mai puternică întrecere intercluburi din lume.

La general, Sergio Ramos urcă pe locul 11 în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe jocuri în Liga Campionilor. Topul este condus de fostul său coleg de la Real, Iker Casillas, cu 177 de meciuri, urmat de un alt fost coleg, Cristiano Ronaldo, 163 de meciuri și Xavi 151 de prezențe.


LIVE BLOG UEFA Champions League 2019-2020 faza grupelor etapa a 2-a

Marţi, cum spuneam, se joacă partidele din cadrul primelor patru grupe. În grupa A de la ora 19:55 Real Madrid nu are voie să mai facă paşi greşiţi după umilinţa de la Parisşi în mon normal trebuie să câştige lejer partida cu belgienii de la Club Brugge. De altfel şi cota primită la victorie, 1,20, arată statutul de netă favorită. În al doilea meci al grupei se joacă la Istanbul Galatasaray – PSG, la oaspeţi urmând a reveni în echipă şi Kylian Mbappe.

În grupa B se joacă numai de la ora 22:00. Steaua Roşie Belgrad primeşte acasă vizita grecilor de la Olympiakos Pireu şi ştiind infernul care se produce pe Marakana din capitala Serbiei va fi foarte greu pentru oaspeţi să reziste. Aici a pierdut sezonul trecut câştigătoarea trofeului, Liverpool. Însă în această grupă se va juca şi unul dintre derbyurile rundei, la Londra, pe noul stadion al lui Tottenham, unde va sosi Bayern Munchen. Germanii au câştigat clar acasă partida de debut cu sârbii, englezii au avut 2-0 la Pireu, dar au terminat 2-2.

Champions League etapa a 2-a. Harry Kane şi Tottenham joacă acasă cu Bayern Munchen

Primul meci acasă în grupele Champions League pentru Atalanta

În grupa C prima partidă e programată în devans, de la ora 19:55 şi reprezintă premiera primului joc pe teren propriu în grupele Champions League pentru Atalanta, care va primi o vizită dificilă, cea a ucrainenilor de la Şahtior Doneţk. E un meci echilibrat, dar care poate oferi goluri, poate chiar în ambele porţi. Manchester City, care a început cu o victorie lejeră la Doneţk, va avea în faţă acasă pe Dinamo Zagreb, croaţii reuşind un absolut neaşteptat succes cu 4-0 acasă în faţa Atalantei. Dar la Manchester şansele lor de a spera la un punct sunt foarte reduse.

În grupa D Juventus e la prima înfâţişare în faţa propriilor fani şi e favorită certă în faţa lui Bayer Leverkusen. Germanii au pornit cu stângul, pierzând acasă în faţa lui Lokomotiv Moscova. Ruşii primesc pe Atletico Madrid, spaniolii salvând in extremis remiza acasă în faţa lui Juventus, cu un gol de 2-2 în ultimele momente. La Moscova nu va fi uşor pentru băieţii lui Cholo Simeone, dar revine Morata şi prima şansă le aparţine.

Champions League etapa a 2-a. Cristiano Ronaldo şi Juventus primesc vizita lui Bayer Leverkusen

Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu, în faţa unor meciuri de foc

Miercuri se joacă meciurile din grupele E – H. Vom avea oarece emoţii încă de la ora 19:55, când pe teren pot intra Ianis Hagi la Genk şi Nicolae Stanciu la Slavia Praga. Campioana Belgiei a fost executată în primul meci, 2-6 la Salzburg şi acum o aşteaptă un alt meci de foc, pentru că Napoli, chiar dacă e în deplasare, e superioară la multe capitole şi poate face lejer legea. În aceeaşi grupă E se va juca seara Liverpool – Salzburg şi oricât de buni au fost austriecii în primul meci e greu de presupus că le vor putea face faţă cormoranilor pe Anfield Road. Mai ales că aceştia vin după eşecul de la Napoli.

Champions League etapa a 2-a. După superbul egal de la Milano, unde era să şi bată pe Inter, Slavia Praga joacă acum acasă cu Borussia Dortmund

În grupa F, acolo unde este şi Slavia Praga, după excepţionalul egal de la Milano cu Inter Nicolae Stanciu şi colegii lui sunt în faţa altui examen teribil pentru ei, vizita Borussiei Dortmund. E grupa în care toate echipele au câte un punct, pentru că şi Dortmund a terminat 0-0 acasă cu Barcelona. Slavia pe teren propriu e foarte greu de îngenuncheat, însă va fi un meci foarte interesant, pentru că Dortmund are un stil ofensiv şi va ataca din start. Showul zilei de miercuri este însă pe Nou Camp, Barcelona – Inter, dar din nou catalanii fără starul Leo Messi, iar Inter poate profita pe contraatac. Din patru meciuri jucate de italieni pe Nou Camp până acum, ultimul chiar sezonul trecut, nu au reuşit niciodată vreun punct.

Lille – Chelsea, pe viaţă şi pe moarte

În grupa G Zenit Sankt Petersburg, care a scos un preţios punct la Lyon, primeşte acum vizita singurei echipe învinsă, şi încă acasă, în primul meci, Benfica. Acesta este un meci cu repetiţie în Champions League, pentru că au mai avut loc încă şase confruntări directe, scorul fiind egal: 3-3, fără nici o remiză. Zenit a câştigat de două ori acasă şi a pierdut ultima oară în 2016. În celălalt meci Leipzig, autoarea victoriei cu 2-1 la Lisabona, e favorită acasă în faţa unui Lyon care parcă nu mai are nici calitatea, nici agresivitatea de altă dată.

Champions League etapa a 2-a. Ajax a spulberat acasă pe Lille şi acum merge la Valen cia

În grupa H echipa lui Răzvan Marin, Ajax, merge la Valencia. Chiar dacă spaniolii au reuşit să câştige la Londra în faţa lui Chelsea ei nu vor avea deloc viaţă uşoară cu olandezii din rândurile cărora însă sunt şanse mici să îl vedem şi pe internaţionalul român, aflat într-o evidentă scădere de formă. La Lille se vor întâlni echipele avariate în primul meci şi va fi cu siguranţă un joc de atac de ambele părţi, în ideea obţinerii celor trei puncte.

Programul meciurilor din etapa a 2-a a grupelor Champions League 2019-2020

Marţi, 1 octombrie

GRUPA A

ora 19:55 Real Madrid – Club Brugge

ora 22:00 Galatasaray – PSG

GRUPA B, ora 22:00

Steaua Roşie Belgrad – Olympiakos Pireu

Tottenham – Bayern Munchen

GRUPA C

ora 19:55 Atalanta – Şahtior Doneţk

ora 22:00 Manchester City – Salzburg

GRUPA D, ora 22:00

Juventus – Bayer Leverkusen

Lokomotiv Moscova – Atletico Madrid

Miercuri, 2 octombrie

GRUPA E

ora 19:55 Genk – Napoli

ora 22:00 Liverpool – Salzburg

GRUPA F

ora 19:55 Slavia Praga – Borussia Dortmund

ora 22:00 Barcelona – Inter

GRUPA G, ora 22:00

Zenit Sankt Petersburg – Benfica Lisabona

Leipzig – Lyon

GRUPA H, ora 22:00

Valencia – Ajax

Lille – Chelsea

ADVERTISEMENT