Sport

Imagini incredibile de la Liverpool – FC Porto. Un puști a furat mingea de joc. Video

Un fan al lui Liverpool nu va uita prea curând meciul echipei favorite cu FC Porto. ”Cormoranii” au învins și s-au calificat în următoarea fază a Ligii Campionilor, suporterul a rămas cu mingea.
25.11.2021 | 19:19
Imagini incredibile de la Liverpool  FC Porto Un pusti a furat mingea de joc Video
Sursa foto: Eevening Standard
ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre FC Liverpool și FC Porto din etapa a cincea a fazei grupelor Ligii Campionilor a fost câștigată de gazde, care de altfel domină categoric grupa B a întrecerii.

Momentul serii nu l-au oferit vedetele din garnitura lui Jurgen Klopp, ci un puști care s-a gândit să nu meargă cu mâna goală de pe Anfield Road.

ADVERTISEMENT

A păcălit vigilența stewarzilor și și-a făcut cadoul perfect

Un copil a oferit imaginea serii în Champions League, la meciul dintre Liverpool și Porto.

Micul fan al echipei antrenate de Jurgen Klopp a profitat de un moment de neatenție a oamenilor care asigură securitatea pe Anfield Road și a țâșnit pe teren.

Pentru că în acel moment jucătorii celor două echipe făceau schimbul de amabilități de la finalul jocului, stewarzii nu au înțeles intenția copilului.

ADVERTISEMENT

Acesta a primit un balon de la unul dintre jucătorii gazdă și a slalomat printre angajații clubului în drumul lui spre tribună.

În zadar au încercat stewarzii să-l prindă pentru a recupera mingea. Copilul a fost ajutat de câțiva suporteri să ajungă nevătămat în tribună cu prețiosul ”trofeu”. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virgil Van Dijk (@vandiijk4)

Liverpool are maximum de puncte în Liga Campionilor și este calificată în optimi

Pe lângă momentul amuzant oferit de fanul ”cormoranilor” și jucătorii lui Jurgen Klopp au impresionat. Thiago Alcantara și Mohamed Salah au înscris golurile victoriei.

Cu 15 puncte din tot atâtea posibile, Liverpool este calificată în optimile celei mai importante competiții continentale intercluburi.

ADVERTISEMENT

Englezii au dominat clar grupa din care mai fac parte AC Milan și Atletico Madrid. Dacă trupa lui Klopp este deja calificată, pentru ultimul loc ce duce în optimi, toate celelalte echipe au șanse să treacă în fazele eliminatorii.

Pe locul 2 se situează FC Porto cu 5 puncte, în vreme ce Milan și Atletico Madrid au câte 4 puncte. În ultima etapă se întâlnesc Milan – Liverpool și Porto – Atletico.

ADVERTISEMENT