Fotbal international

Liverpool își schimbă domiciliul după 60 de ani. Cum arată ”casa” de 50 milioane de lire sterline

27.10.2020 | 12:03
Liverpool isi schimba domiciliul dupa 60 de ani Cum arata casa de 50 milioane de lire sterline
ADVERTISEMENT

Clubul FC Liverpool a anunțat că își schimbă domiciliul după 60 de ani, echipa urmând să părăsească baza de pregătire de la Melwood.

Mutarea ar fi trebuit să se producă încă din vară, dar lucrările la centrul de antrenament din Kirkby au fost întârziate însă din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

”Cormoranii” au pregătit până acum meciurile la celebra bază de la Melwood, care le-a fost ”casă” timp de 60 de ani.

Când își schimbă Liverpool domiciliul

Conform Daily Mail, lucrările la noua bază de pregătire s-au încheiat, iar managerul Jurgen Klopp și-a dat acordul ca Liverpool să își schimbe domiciliul începând de luna viitoare.

ADVERTISEMENT

Liverpool schimbare domiciliu

Mutarea cantonamentului la baza de la Kirkby se va face în luna noiembrie, la următoarea pauză cu meciuri internaționale. Ultima partidă care va fi pregătită la legendara ”casă” din Melwood va fi derby-ul cu Manchester City, programat la 8 noiembrie.

Liverpool schimbare domiciliu

Noua bază sportivă a lui Liverpool, care a costat 50 de milioane de lire sterline, va avea 9.200 de metri pătrați, va cuprinde trei terenuri hibride (gazon natural + artificial), două săli de fitness, o sală de sport, o piscină, facilități de hidroterapie și recuperare, săli dotate cu echipament video, săli de conferință și birouri.

ADVERTISEMENT

Liverpool schimbare domiciliu

Oficialii clubului Liverpool au vândut baza de pregătire de la Melwood pentru suma de 10 milioane de lire sterline și va fi transformată în complex rezidențial, format din case specifice orașului.

Liverpool se pregătește de mutări în regim de urgență după accidentarea suferită de Virgil van Dijk în meciul cu Everton din Premier League, fundașul central fiind indisponibil pentru tot restul sezonului. Soluția se pare că este transferul lui Ozan Kabak de la Schalke 04, jucător pentru care Liverpool va fi nevoită să plătească 20 de milioane de lire sterline la care se adaugă încă 10 milioane în bonusuri de performanță.

ADVERTISEMENT

”Cormoranii” pregătesc o ofertă pentru serviciile atacantului Kylian Mbappe de la PSG. Surse din presa internațională susțin că francezul se află în contact permanent cu echipa britanică, fapt ce alimentează speculațiile unei eventuale despărțiri de PSG pentru jucătorul ce va intra în ultimul an de contract pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT
Tags: