Life

Livian de la Puterea Dragostei s-a logodit cu Alexandra: “Un moment extraordinar de mare”

Livian de la Puterea Dragostei s-a logodit cu partenera lui, Alexandra, cu care formează un cuplu de anul trecut. Fostul concurent de la Kanal D a vorbit și despre cererea în căsătorie.
22.02.2022 | 12:17
Livian de la Puterea Dragostei sa logodit cu Alexandra Un moment extraordinar de mare
Livian de la Puterea Dragostei s-a logodit. Sursa foto: Instagram. captură YouTube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea Dragostei și iubita lui s-au logodit. Fostul concurent al show-ului matrimonial de la Kanal D ete mai fericit ca niciodată alături de partenera lui.

Fiul lui Nelson Mondialu trăiește de uni bune o frumoasă poveste de dragoste cu iubita lui. Tânăra a spus imediat “DA” după ce a fost cerută în căsătorie.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Bianca Comănici și relația pe care a avut-o cu Florentina la scurt timp după aceea, Livian Pop a decis să fie mai discret atunci când vine vorba despre viața sentimentală.

Livian de la Puterea Dragostei și iubita lui s-au logodit

Livian Pop a anunțat, pe rețelele sociale, că el și iubita lui, Alexandra, s-au logodit. Tânărul ține foarte mult la partenera sa, cu care se iubește de luni bune, așa că a decis să o ceară în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Fostul Biancăi Comănici a postat o fotografie cu mâna iubitei sale, care are un inel. În dreptul imaginii, tânărul a scris “Te iubesc”.

Livian de la Puterea Dragostei
Livian de la Puterea Dragostei s-a logodit. Sursa foto: Instagram

Livian, dezvăluiri despre cererea în căsătorie

De asemenea, fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat un clip video pe canalul de YouTube, unde a vorbit despre cererea în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Tânărul a făcut totul pentru a-și impresiona partenera. A avut emoții foarte mari, dar este fericit că Alexandra a acceptat să fie soția lui.

“Un moment extraordinar de mare. Când sunt emoționat, sunt agitat. M-au agitat să fac unul dintre cele mai importante mesaje în viață. Cererea în căsătorie, în logodnă. M-am hotărât să îi cumpăr inelul și nu am știut cum să i-l dau.

ADVERTISEMENT

A zis că vrea să mergem la Escape room și am zis să las inelul printre indicii. Dacă termină jocul și evadează, atunci este vrednică. Este singurul model din țară. Nu există alt model din țară. Fug la mașină să le las astea.

Ea este în magazin, la raionul cu apă. Trebuie să le ascund. O iubesc. Ce trece timpul, parcă ieri dădeam Bacul. Vă uitați la mine cum fac cerere în căsătorie.

Eu nu pot să stau dacă iau un cadou. Turbez, mă agit. Așa și invers, trebuie să iau cadoul. Mergem, căutăm, cad semnele zodiacale, amândoi Fecioară. Petzy a agitat spiritele. Vine ultima etapă a jocului. O masă veche.

M-am așezat într-un genunchi. Auziți, când s-a deschis ușa. M-am dezechilibrat. Am ajuns la -1 în parcarea subterană. Trebuie modificat puțin inelul, rămâne amintire.”, a spus Livian în videoclipul postat.

Sute de fani l-au felicitat pe Livian după ce iubita lui a acceptat cererea în căsătorie. Internauții speră să fie fericit alături de femeia pe care o iubește.

ADVERTISEMENT