Livian s-a intors la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat între el și Alexandra

Madalina Moraru   
în Stiri mondene
24/10/2020, 11:29
Livian s-a intors la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat între el și Alexandra
Livian a revenit la Puterea Dragostei de pe Kanal D

Livian a revenit la Puterea Dragostei și va putea fi urmărit de către fanii acestui show în viitoarea ediție difuzată pe Kanal D.

Câștigătorul din al doilea sezon al emisiunii de matrimoniale le-a făcut tuturor o surpriză și a revenit în fața camerelor de filmat. Tânărul va putea fi văzut în ediția difuzată pe 24 octombrie.

Livian este invitatul surpriză de la Puterea Dragostei, show-ul ce poate fi urmărit în această seară de sâmbătă. Acesta le-a oferit tuturor momente neașteptate, iar cei din public au putut vedea și ce s-a întâmplat între el și Alexandra Cărare.

Ce s-a întâmplat între Livian și Alexandra când fostul concurent a revenit la Puterea Dragostei

Livian Nelson Pop, marele câștigător de la Puterea Dragostei din sezonul 2, a revenit în acest show drept invitat. Tânărul a intrat imediat în atenția publicului datorită relației sale cu Bianca Comănici.

Cei doi participanți din Casa Dragostei s-au iubit timp de aproape 8 luni de zile, iar despărțirea lor a fost una fulgerătoare, înainte de finalul sezonului. Din acest motiv, ei nu au plecat acasă cu premiul pentru cel mai îndrăgit cuplu, ce putea fi de 1.500 de euro.

În ediția de sâmbătă, pe 24 octombrie, Livian va putea fi văzut cum revine în forță în emisiunea prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu. Fostul concurent le-a scos pe fetele din acest sezon la dans și prima cu care și-a pus în practică mișcările a fost Mădălina.

Livian s-a intors la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat între el și Alexandra
Câștigătorul show-ului din edițiile trecute a revenit la Puterea Dragostei

“Tu ești aia mai bandită? Așa, din câte am mai putut să văd, nu falsă, dar ai actoria aia în tine”, va putea fi auzit Livian cum îi spune tinerei.

Mai mult, Livian a încercat să o scoată la dans și pe Alexandra Cărare, dar între cei doi s-a iscat un conflict.

Așa mă primiți? Îmi blocați intrarea? N-am mai văzut așa ceva…”, a mai spus Livian.

“De ce ai făcut acum o aluzie ironie la adresa lui Roberto?”, a continuat Mariana.
“Pentru că a zis că e idolul lui”, i-a dat replica și George.
“Și tu ai afirmat aceleași lucruri”, a mai spus Mariana.
“Ca să ajungi să-ți atingi scopul ăsta trebuie să lasi bagabonțeala, trebuie să te dai pe banditism.”, a mai susținut Livian.

“Tu încerci să iei toți susținătorii lui Cristian pentru că a plecat și, doi la mână, tu n-ai fost atentă la ce am spus eu”, a continuat fostul concurent, către Alexandra, potrivit wowbiz.ro.

Închide ×