Sport

Presa din Bulgaria, fără milă după ce Sepsi a umilit-o pe CSKA Sofia: „Horror!”

Presa din Bulgaria nu a avut milă față de CSKA Sofia după ce Sepsi a umilit-o în partida retur, scor 4-0, calificarea fiind rezolvată de către covăsneni încă din manșa tur.
03.08.2023 | 22:50
Presa din Bulgaria fara mila dupa ce Sepsi a umilito pe CSKA Sofia Horror
Presa din Bulgaria, fără milă după ce Sepsi a umilit-o pe CSKA Sofia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sepsi a trecut mai departe de CSKA Sofia fără emoții, scor 6-0 la general, iar presa din Bulgaria nu a avut deloc milă față de vicecampioana Bulgariei, de la care se așteptau să aibă o evoluție mult mai bună.

Presa din Bulgaria, fără milă după ce Sepsi a umilit-o pe CSKA Sofia

Presa din Bulgaria nu a avut milă de CSKA Sofia după ce Sepsi a umilit-o în partida retur. Și nu este vorba doar despre scor, care a fost usturător, dar jurnaliștii bulgari au notat și jocul slab al lui CSKA.

ADVERTISEMENT

„Horror pentru CSKA în România – ‘Roșiii’, eliminați din Europa”, a fost titlul pe care publicație „TotoSport” l-a dat imediat după eliminarea lui CSKA Sofia.

„Vicecampioana Bulgariei a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a întoarce rezultatul negativ din tur, dar s-a lovit încă din debutul partidei de un penalty bătut bine de Cosmin Matei.

ADVERTISEMENT

De atunci încolo, meciul a luat o direcție extrem de negativă pentru clubul din capitala țării. Lovitura decisivă a venit în minutul 69. Aganovic a dublat avantajul lui Sepsi”, au mai notat jurnaliștii bulgari.

„Seara tristă din România!”

„Apoi, în ultimele minute ale meciului, CSKA a lăsat garda jos. Ambițioasa echipă gazdă a profitat și a avut timp și pentru cel de-al treilea gol. 

ADVERTISEMENT

Coșmarul lui CSKA nu avea să se sfârșească atunci. În minutul 90+4, un nou atac al românilor a cauzat un fault din partea lui Koch. Alimi și-a asumat responsabilitatea și a făcut ca disputa să se încheie cu scorul de 4-0”, au continuat bulgarii.

„Eșecul a reprezentat debutul într-un nou mandat pentru Nestor El Maestro. După această seară tristă din România, CSKA se va concentra numai pe fotbalul intern, unde are ca scop cucerirea titlului”, au mai notat jurnaliștii bulgari.

ADVERTISEMENT

Cosmin Matei a deschis scorul dintr-un penalty obținut de Marius Ștefănescu în minutul 19, Adan Aganovic a majorat scorul în minutul 70, Roland Varga a marcat și el în minutul 90, iar Isnik Alimi a stabilit scorul final.

ADVERTISEMENT