Life

Liviu Dragnea bucătarul, desființat de un chef celebru: „Îi dădeam peste mâini!”

Liviu Dragnea a fost desființat de un chef celebru, în urma primului vlog de gătit pe care acesta l-a postat pe canalul său de YouTube.
03.04.2023 | 16:45
Liviu Dragnea bucatarul desfiintat de un chef celebru Ii dadeam peste maini
Liviu Dragnea, desființat de bucătarul-chef Radu Frandeș. Foto: Facebook/ YouTube
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a devenit din șef al PSD chef bucătar, însă calitățile sale nu par a fi cele mai bune! Radu Frandeș, un cunoscut chef din România, a analizat mâncarea de fasole pe care fostul politician a preparat-o pe canalul său de YouTube.

Liviu Dragnea, criticat de un chef celebru. Ce spune Radu Frandeș despre fasolea gătită de fostul politician

Chef Radu Frandeș, fost participant la Exatlon România, show difuzat în trecut la Kanal D, printre altele, a analizat cât de dibaci e Liviu Dragnea în bucătărie. Iar expertiza lui este indubitabilă, el gâtind pentru cele mai bune restaurante din Cluj.

ADVERTISEMENT

Cu o sinceritate debordantă, Radu Frandeș a spus ce crede despre felul în care a gătit Dragnea. A precizat că opinia sa nu e motivată din punct de vedere politic, dat fiind cât de controversat este personajul.

Chef Frandeș, despre cum gătește Liviu Dragnea: „Ajutorul meu de bucătar face mai bine”

Radu Frandeș susține că Liviu Dragnea nu e tocmai priceput la capitolul gătit. Cel puțin din ceea ce a văzut până acum. În plus, ajutorul său din bucătărie e mult mai talentat. Radu ne-a spus ce a greșit Dragnea în primul său episod ca bucătar!

ADVERTISEMENT

„În primul rând, tigaia e mică! Fasolea… Nu știu dacă era proaspătă sau congelată. Apoi, sosul de roșii se face separat, cu cimbru, ca să fie aromatizat, iar apoi se pune peste fasole. Se fac separat, domnule Dragnea, au gusturi diferite, abia apoi se amestecă!

radu frandes chef
Chef Radu Frandeș i-a explicat lui Liviu Dragnea ce boacăne a făcut în bucătărie / Foto: Facebook

Și să pună apa să fiarbă bine! Eu îi dădeam peste mâini! Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”, a declarat Radu Frandeș despre cum a gătit Liviu Dragnea, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc se gândește să plece din țară după ce a văzut vlogul lui Liviu Dragnea

Și Codin Maticiuc a reacționat la vlogul culinar al lui Liviu Dragnea. Acesta a mărturisit că se gândește foarte serios dacă să rămână în România sau să se mute definitiv din țară.

Actorul și regizorul cunoscut pentru actele sale filantropice a remarcat numărul destul de mare pe care Liviu Dragnea, ex-lider PSD, l-a înregistrat la primul său vlog de gătit, pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Show-ul „Bucătăria de acasă” a adunat peste 60.000 de vizualizări în 13 ore, iar despre Dragnea se vorbește de ieri în calitate de entertainer online și nu ca despre un fost lider politic care a făcut pușcărie.

Tocmai în această idee, Codin a scris pe contul personal de Instagram că este uluit de interesul pe care Liviu Dragnea l-a stârnit în rândul internauților. Una din variantele la care Maticiuc s-a gândit este să plece din România. Cealaltă, observând ce se întâmplă în societatea noastră, ar fi să își facă și el un partid politic.

Val de ironii pe YouTube

„Liviu Dragnea are canal de YouTube. Cu mâncare. A postat acum 13 ore. Și RUPE. Nu știu dacă e semnalul să plec din țară sau să intr-un politică și să-mi fac partid”, este mesajul scris de Codin Maticiuc pe rețeaua de socializare.

La ora redactării acestui material, clipul lui Dragnea a crescut și mai mult în vizualizări. Tocana de fasole gătită de fostul președinte al Partidului Social Democrat a strâns 142.000 de vizualizări.

În ciuda numărului destul de mare de vizualizări de care se bucură clipul postat de Liviu Dragnea, trebuie spus că internauții au făcut o mulțime de glume pe seama acestuia.

„Mai lipsește Dăncilă să facă podcast din bibliotecă!; Uite ce gospodină frumoasă a scos din tine pușcăria!; Ar fi foarte emoționant să vă întoarceți să gătiți pentru foștii colegi de închisoare. La așa ceva zău că m-aș uita integral!”, sunt câteva din ironiile internauților.

 

ADVERTISEMENT