Life

Liviu Puștiu a pierdut toată agoniseala la cazino: „Bani strânși o viață să-mi fac o casă. I-am pierdut în 7 zile”

Liviu Puștiu a pierdut toată agoniseala de-o viață la cazino. Ce a mărturisit acum și ce i-a spus soția lui când a aflat că a băgat banii la jocurile de noroc.
25.09.2022 | 17:59
Liviu Pustiu a pierdut toata agoniseala la cazino Bani stransi o viata sami fac o casa Iam pierdut in 7 zile
Liviu Puștiu a pierdut toată agoniseala la cazino. Voia să își facă o casă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Puștiu a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa, atunci când a pierdut la jocurile de noroc agoniseala sa de-o viață.

Liviu Puștiu a pierdut toată agoniseala la cazino. Voia să își facă o casă

Suma de bani pe care a pierdut-o cântărețul în doar șapte zile a fost de 250.000 de euro, bani pe care voia să îi folosească pentru a-și construi o casă exact pe placul lui.

ADVERTISEMENT

Nu a mai ajuns să facă acest lucru și a pierdut toți banii la jocurile de noroc. Liviu Puștiu a povestit că totul a început ca o distracție, iar sumele pe care le juca erau mici.

Dar totul s-a transformat rapid și cântărețul de manele a ajuns să joace la ruletă toți banii economisiți, adică 250.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Ieșeam de plictiseală să jucăm, dar la început era o distracție, băgam câte 10 lei.

Așa am ajuns să bag 100 de lei, după care băgam la ruletă și am băgat 11 miliarde. Aveam și eu niște bani strânși o viață să-mi fac o casă. I-am pierdut în 7 zile.

După tot ce am pierdut perioada aia am zis: >. A fost singura modalitate care m-a salvat. Jucam că voiam să triplez banii pe care îi aveam”, a mărturisit cântărețul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat soția lui Liviu Puștiu când a aflat

Liviu Puștiu a povestit și cum a reacționat soția lui când a aflat ce a făcut cu banii.

Acesta a mărturisit că tot ea l-a ajutat să își revină, iar datorită vorbelor sale frumoase a reușit să pună capăt dependenței sale de jocuri de noroc și să revină la o situație financiară mai bună.

Tot ce i-a spus soția lui Liviu Puștiu a fost că el este stâlpul familiei și singura sursă de venit, așa că deciziile lui afectează întreaga familie, lucru care l-a marcat pe viață pe artist.

ADVERTISEMENT

„Soția mea a fost atât de calmă, atât de înțelegătoare și mi-a zis doar o singură vorbă, care m-a liniștit pe viață: Liviu, gândește-te că tu ești tot sprijinul nostru, noi nu avem altă sursă, tu ești stâlpul familiei și un exemplu pentru noi.

Ea m-a pus cu picioarele pe pământ și imediat după perioada aia, m-am împrumutat de 5.000 de euro și am plecat cu familia mea în Tenerife”, a povestit el.

ADVERTISEMENT
Tags: