News

Imagini dure în București. Un bărbat a distrus o sală de jocuri de noroc după ce ar fi pierdut sute de mii de euro

Polițiștii Secției 17 din București au anunțat miercuri că patronul unei săli de jocuri de noroc a depus o plângere penală după ce un client i-a distrus șase aparate.
31.08.2022 | 17:22
Imagini dure in Bucuresti Un barbat a distrus o sala de jocuri de noroc dupa ce ar fi pierdut sute de mii de euro
Scandal și distrugeri într-o sală de jocuri din București. Foto: Facebook – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în această dimineață la o sală de jocuri din București, în Sectorul 5. Înfuriat din cauza faptului că ar fi pierdut o sumă de ordinul sutelor de mii de euro, clientul a cerut să-i fie înapoiați banii.

O sală de jocuri din București, distrusă de un client furios

Când personalul i-a transmis că solicitarea lui nu poate fi îndeplinită, individul și-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un scaun și a început să spargă ecranele aparatelor de joc.

ADVERTISEMENT

Când a obosit, a lăsat scaunul jos și a început să discute cu angajații care încercau să îl calmeze. La un moment dat, cuprins din nou de furie, el a început să lovească aparatele cu pumnul.

Am pierdut toată averea! Case, hectare, toate terenurile pe care le-am vândut… Un milion de euro! Mi-au nenorocit familia! Îmi rămân copiii fără avere”, a transmis bărbatul.

ADVERTISEMENT

Polițiștii de la Secția 17 Poliție au fost sesizați, prin plângere penală, de către reprezentantul legal al unei firme, având ca domeniu de activitate jocurile de noroc și pariuri, cu punctul de lucru în Sectorul 5, cu privire la faptul că un bărbat ar fi provocat distrugeri.

Plângere penală pentru distrugeri

Se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, au transmis oamenii legii într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor jurnaliștilor de la Antena 3, se pare că distrugerile au fost provocate în sala de jocuri de noroc a unui cunoscut hotel de cinci stele din București.

Altfel, amintim că în urmă cu doar două zile, trei tineri au furat banii de păcănele și au dispărut. Acest jaf a fost raportat în orașul Craiova. În prim-plan au fost trei tineri cu vârste curprinse între 19 și 24 de ani.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, adolescenții au fost depistați și reținuți de polițiști pentru 30 de zile. Suma pe care au furat-o: 2.500 de lei. Sunt banii pe care i-au luat de la una dintre cele două săli de jocuri vizate de ei.

ADVERTISEMENT