Life

Liviu Teodorescu, totul despre miracolul de a fi tată: „Vom avea o fetiță”. Ce nume va purta micuța și cu cine seamănă

Liviu Teodorescu se află în cea mai frumoasă a vieții lui. Artistul și soția lui urmează să devină părinți de fetiță și deja este copleșit de emoții.
09.03.2023 | 16:44
Liviu Teodorescu totul despre miracolul de a fi tata Vom avea o fetita Ce nume va purta micuta si cu cine seamana
Liviu Teodorescu va fi tată de fată. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Teodorescu a fost fericit să anunțe vestea că el și soția lui vor deveni anul acesta părinți. Iulia i-a dat vestea în cel mai neașteptat moment, iar acum artistul a oferit și amănunte. O să aibă o fetiță și deja este copleșit de emoții.

Liviu Teodorescu, tată de fată. Artistul este copleșit de emoții

În urmă cu câteva zile, Liviu Teodorescu a anunțat printr-un videoclip emoționant publicat pe Instagram că el și soția lui o să devină părinți. Chiar dacă-și dorea de mult ca acest lucru să devină realitate, nu a bănuit nimic, iar soția lui i-a făcut o adevărată surpriză.

ADVERTISEMENT

„Îmi doream, încercam, dar una e să vrei și alta să se întâmple. E copleșitor. Am ieșit în oraș pur și simplu, o seară ca oricare alta. Eram la un restaurant foarte scump din București, mâncasem ceva, băusem ceva.

Și la un moment dat mi-a spus că vor oamenii aia de la restaurant să fac un unboxing și ne facă un discount. Și-mi aduce pachetul ăla și de acolo filmulețul vorbește de la sine”, a mărturisit Liviu Teodorescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Chiar și după ce a văzut mesajul scris de soția lui, Liviu Teodorescu a avut nevoie de câteva minute pentru a realiza ce se întâmplă și a conștientizat că Iulia este însărcinată abia atunci când l-a văzut pe cumnatul său că plânge.

„Eu am crezut că mi-au dat oamenii ăia să fac ceva. Și când am văzut ce scria pe mesajul ăla, eu am citit ălă, m-am uitat la ea. Eu am avut o față de bou trei minute și la un moment dat m-am uitat la cumnată-miu și el plângea, dar plângea așa cu muci”, a continuat Liviu Teodorescu.

ADVERTISEMENT

Ce nume va purta fetița lui Liviu Teodorescu

Soția lui Liviu Teodorescu este însărcinată în cinci luni, iar cei doi au ales deja numele pe care fetița lor îl va purta. Micuța, a cărui naștere este preconizată în iulie, se va numi Ecaterina, la fel ca bunica mamei sale.

„E în 5 luni. Avem fată. Începe distracția. În iulie, o să fie Rac ca mine și e preconizat pe 12 iulie, fix de ziua mea. Sper să nu-mi fure și ziua de naștere, să mai am și eu ceva al meu în viața asta după”, a glumit viitorul tătic.

ADVERTISEMENT

Totodată, când vine vorba despre bunici, Liviu Teodorescu a mărturisit că vestea a fost surprinzătoare și pentru ei, cu toate că  familia îi cam presa pe el și pe soția sa să facă un copil. 

„Nu s-au așteptat nici ei. E o chestie pe care o proiectezi în viitor. Eu sunt sigură că și atunci când o să iasă de acolo o să fie un șoc. Acum e tot o idee, o burtică mare. Am început să am TikTok-ul plin de videoclipuri despre schimbat scutece.

Îi mai vorbesc, îi mai cânt. Ne-am gândit la un nume și cred că așa o să rămână, Ecaterina, ulterior după ce am ales am aflat că pe mama socrului din partea Iuliei o chema așa, bunica Iuliei”, a completat Liviu Teodorescu.

Cu cine seamănă fiica lui Liviu Teodorescu

Totodată, viitoarea mămică a trecut peste momentele mai dificile din sarcină, iar acum se simte bine. Liviu Teodorescu nu s-a ferit să recunoască faptul că este emoționant atunci când merge la ecograf, dar este un tătic mândru, căci pare că fiica îi seamănă.

„A avut în prima parte a sarcinii. Acum lucrurile sunt ok. E liniștea dinaintea furtunii și mai urmează spre sfârșit. E totul perfect, chiar la ultima morfologie am fost acum două zile. Este și mai mare cu 2 cm decât ar trebui să fie. Din ce am văzut pe ecografie seamănă cu mine”, a adăugat Liviu Teodorescu.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români