Life

Liviu Vârciu, nemulțumit de efectele tratamentului. “Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine”

Liviu Vârciu a dat ultimele detalii despre starea sa de sănătate. Are o răceală puternică și tratamentul care i-a fost prescris nu prea își face efectul.
30.11.2021 | 15:59
Liviu Varciu nemultumit de efectele tratamentului Nu inteleg toate pastilele sunt in mine
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu are din nou probleme cu sănătatea. În urmă cu câteva zile, cântărețul a ajuns la spital pentru că se simțea foarte rău.

Medicii au crezul că are Covid-19, dar testul a fost negativ.

I s-a prescris un tratament, apoi a fost lăsat să plece acasă. Starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit prea mult, chiar dacă ia o mulțime de pastile.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu, nemulțumit de efectele tratamentului. “Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine”

Liviu Vârciu își ține la curent fanii în ceea ce privește evoluția stării de sănătate. Artistul a postat mai multe filmulețe în care apare cu un fes pe cap și din care se vede că nu se simte foarte bine. Are o răceală puternică și urmează tratamentul prescris de medici.

Deși a luat o grămadă de medicamente, starea sa de sănătate nu s-a ameliorat prea mult.

“Tot la fel, tot la fel. Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg. Aveți grijă de voi ca să stați cu fesul în casă și cu patru pături pe voi.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcați-vă când ieșiți afară că baba suferă la frumusețe. Nu ieși cu capul ud mamă, da!?”, le-a transmis Vârciu urmăritorilor săi.

De curând, artistul a ajuns la spital pentru că se simțea foarte rău. Medicii au crezut inițial că are coronavirus, dar testul a fost negativ. A făcut și radiografii la plămâni, mai ales că în ultimele luni spunea că nu se simte tocmai bine. Toate analizele au ieșit bine.

ADVERTISEMENT

“Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine.  Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc”, a povestit vedeta.

Liviu Vârciu nu și-a revenit după ce a avut Covid-19

Artistul a fost infectat cu coronavirus în urmă cu aproape un an. S-a vindecat, dar virusul a făcut ravagii în corpul lui. Vârciu a povestit că i-au fost afectate mai multe organe. Pe plămâni rămăseseră niște puncte, iar ficatul era mărit.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în ultima perioadă s-a simțit foarte obosit.