Life

Liviu Vârciu și-a surprins fanii de ziua lui: „Se ține un nebun după mine”

17.03.2021 | 11:42
Liviu Varciu sia surprins fanii de ziua lui Se tine un nebun dupa mine
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu împlinește astăzi vârsta de 40 de ani și, așa cum îl știm, a reușit să ne surprindă din noi! Concurentul de la Te cunosc de undeva a postat o imagine amuzantă pe Instagram, într-un costum special, în care apare alături de Nea Mărin, cel cu care are o relație de prietenie cu năbădăi.

Fostul membru al trupei L.A. a strâns aproape 20.000 de inimioare la poza postată pe rețeaua de socializare, în care este îmbrăcat în ceea ce pare a fi costumul unui soldat roman.

ADVERTISEMENT

„AMR o zi =40 ani! Schimb prefixul ??? se tine un nebun după mine”, este mesajul lui Liviu Vârciu cu ocazia zilei în care schimbă prefixul vârstei.

Liviu Vârciu împlinește astăzi 40 de ani

„Tăticul are grijă să nu pățești ceva; Amândoi sunteți doi nebuni frumoși; Tăticul îți dă în cap”, sunt două dintre comentariile scrise de fanii cântărețului.

ADVERTISEMENT

Unul dintre internauți a recunoscut locul în care cei doi au făcut poza: „Ce frumos că sunteți la Alba Iulia, în muzeu!”.

Liviu Vârciu a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani datorită melodiilor pe care le cânta cu trupa L.A., cele mai remarcabile, ascultate și astăzi la petreceri, fiind „Ochii tăi”, „Fratele meu” și „Bate, bate inima”.

ADVERTISEMENT
liviu vârciu
Aceasta este imaginea pe care a postat-o Liviu Vârciu cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani

Unul din oamenii de bază de la Antena 1

De câțiva ani, Liviu este una din cele mai importante vedete de la Antena 1. A avut câteva emisiuni pe mână și a participat de nenumărate ori în show-ul „Poftiți pe la noi”, în care a fost ca șoarecele cu pisica cu Nea Mărin.

Momentan, cântărețul concurează în noul sezon de la „Te cunosc de undeva” împreună cu Andrei Ștefănescu, avându-i drept contracandidați pe Pepe, Adriana Trandafir & Romică Țociu, Emilia Popescu, Radu Ștefan Bănică și Cristina Vasiu, printre alții.

ADVERTISEMENT

Vârciu a fost în atenția presei în ultimele decade nu doar datorită carierei sale, ci și a relațiilor amoroase, iar de la o vreme este destul de discret cu viața sa intimă.

 

ADVERTISEMENT