Sport

Lloris, penalty violent în Portugalia – Franța! Ronaldo a transformat lovitura de pedeapsă. Video

Hugo Lloris a comis un penalty violent în confruntarea dintre Portugalia și Franța. Ronaldo a transformat lovitura de pedeapsă.
23.06.2021 | 22:36
Lloris penalty violent in Portugalia  Franta Ronaldo a transformat lovitura de pedeapsa Video
ADVERTISEMENT

Confruntarea de la Budapesta dintre Portugalia și Franța a fost echilibrată timp de 30 de minute până când Hugo Lloris l-a lovit cu cotul în gură pe Danilo, la un duel aerian în careul francezilor.

Lloris, penalty violent în Portugalia – Franța! Danilo, făcut KO de portar

Arbitrul spaniol, Mateu Lahoz, nu a stat pe gânduri și a arătat punctul cu var, portarul francez fiind sancționat cu cartonaș galben. Danilo a avut nevoie minute bune de îngrijiri medicale după faultul violent.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO FAZA: 

Cristiano Ronaldo a transformat fără emoții!

A fost adusă targa pe gazon, însă Danilo a ieșit pe picioare și cu o pungă uriașă de gheață la nivelul feței, acolo unde a încasat lovitura.

Cristiano Ronaldo a transformat lovitura de la 11 metri fără emoții și a devenit golgheterul campionatului european cu 4 reușite. El a marcat în fiecare meci de la acest turneu final, în confruntarea cu Ungaria reușind o dublă.

ADVERTISEMENT

CR7 în lupta cu recordurile! Are 13 goluri la Campionatul European și e la o reușită de un alt record

Cu acest gol, Cristiano Ronaldo a ajuns la 13 goluri marcate la Campionatele Europene, deținând recordul absolut în istoria competiției având patru reușite mai mult decât Michel Platini, cel care ocupă locul secund.

Mai mult, Cristiano Ronaldo s-a apropiat la un singur gol de Ali Daei, legendarul atacant iranian care deține recordul de cele mai multe goluri marcate în fotbalul internațional.

ADVERTISEMENT

Starul portughezilor a înscris 108 goluri, iar Ali Daei are 109 reușite. Cristiano Ronaldo ar putea să bată acest record chiar la Euro 2020, mai ales dacă echipa lusitană va face pasul în fazele eliminatorii.

Boloni, omul care l-a debutat în fotbalul mare: “Ronaldo și-a părăsit familia la 12 ani”

Ladislau Boloni este omul care l-a debutat pe Cristiano Ronaldo în fotbalul mare la Sporting Lisabona l-a caracterizat pe starul portughez:

ADVERTISEMENT

“Ideea este că acești băieți au avut mereu o relație foarte strânsă cu părinții lor. Cred că acest aspect le-a oferit acea seninătate de care este nevoie în sportul de performanță.

Ronaldo și-a părăsit familia la 12 ani pentru a merge la un centru de excelență pentru antrenament, dar care nu seamănă deloc cu ce știm noi azi”, a spus Ladislau Boloni.

Franța a egalat după un penalty controversat!

Franța a egalat până la finalul primei reprize tot din penalty, însă avea să fie o lovitură de pedeapsă controversată. Semedo i-a dat un brânci lui Mbappe, iar starul francezilor a căzut în careu, arbitrul acordând penalty.

Chiar dacă a fost verificat în camera VAR, Lahoz nu și-a schimbat decizia. Benzema a transformat în siguranță și la cabine s-a intrat la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT