News

Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, în Dâmbovița. Au intervenit pompierii

Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, luni dimineață, în comuna Tărtășești din județul Dâmbovița. La fața locului acționează pompierii de la Garda Răcari.
22.05.2023 | 08:50
Locomotiva unui tren de marfa a luat foc in Dambovita Au intervenit pompierii
Incendiu la locomotiva unui tren de marfă. Foto: Captura YouTube.
ADVERTISEMENT

Luni dimineață, locomotiva unui tren de marfă a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii din Dâmbovița au intervenit pentru a stinge incendiul. Informațiile preliminare indică faptul că incendiul a izbucnit în camera motoarelor. Spre fericire, nu au fost înregistrate victime.

Locomotiva unui tren de marfă, cuprinsă de flăcări

„La momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta în camera motoarelor. Focul a fost localizat rapid de pompieri şi se acţionează pentru lichidarea acestuia”, au precizat reprentanții ISU.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, “la faţa locului acţionează pompierii de la Garda Răcari cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Titu cu o autospecială de stingere şi o autospecială pentru descarcerare”.

Dimineața de duminică a fost marcată de o explozie într-o stație de încărcare cu gaz din localitatea Pantelimon, județul Ilfov. Incidentul a avut loc la ora 5:35 și, deși mașina a fost complet distrusă, explozia nu a generat un incendiu. Două persoane au fost afectate în urma acestei explozii: o victimă a pierdut viața atunci când vehiculul a explodat, iar o altă persoană a fost transportată la spital.

ADVERTISEMENT

Victima decedată era un angajat al stației de încărcare, în vârstă de 42 de ani, în timp ce șoferul mașinii, în vârstă de 26 de ani, a fost grav rănit și se află în stare critică la spital. Pompierii au luat măsuri pentru a delimita și conserva zona incidentului, în așteptarea stabilirii cauzelor exacte ale exploziei.

”Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat”, a transmis ISU București-Ilfov.

ADVERTISEMENT

Explozie într-o stație de încărcare cu gaz din Ilfov

La fața locului au sosit echipe de pompieri însoțite de autospeciale de stingere echipate cu apă și spumă, precum și o autospecială de intervenție și salvare în zone înalte. De asemenea, a fost mobilizat Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj specializat în extragerea din vehicule în caz de accident, o echipă specializată în intervenții chimice, biologice, radiologice și nucleare (CBRN) și patru ambulanțe SMURD.

”În cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05:35 am fost solicitați să intervenim la o stație CNG din localitatea Pantelimon, jud. Ilfov. Aici a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu.

ADVERTISEMENT

Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar cea de-a doua, decedată. Au acționat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD”, au mai adăugat reprezentanții ISU Ilfov.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: