Life

Locul de muncă din România plătit cu peste 4.000 de lei pe lună. Programul e de opt ore și se cer studii medii

Locul de muncă din România plătit cu peste 4.000 de lei pe lună ar putea genera mare interes. Programul este de opt ore și se cer studii medii.
15.03.2024 | 07:01
Locul de munca din Romania platit cu peste 4000 de lei pe luna Programul e de opt ore si se cer studii medii
Locul de muncă din România plătit cu peste 4.000 de lei pe lună. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Locul de muncă din România plătit cu peste 4.000 de lei pe lună este disponibil într-un mare oraș din țară. De altfel există mai multe posturi vacante aici care ar putea genera interes.

Locul de muncă din România plătit cu peste 4.000 de lei pe lună

În România există o mulțime de locuri de muncă. În unele domenii se oferă salarii generoase, de câteva mii de lei, în timp ce în altele salariile ar putea să nu fie chiar atât de tentante.

ADVERTISEMENT

Locul de muncă din România plătit cu peste 4.000 de lei pe lună despre care vorbi acum e disponbil în Botoșani, la un liceu. Este vorba despre un job de paznic, unde se oferă un salariu destul de generos.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) a publicat mai multe locuri de muncă vacante, iar acesta se regăsea de asemenea în listă. Menționăm că doar în Botoșani au fost înregistrate 164 de posturi libere.

ADVERTISEMENT

Programul e de opt ore, iar contractul se încheie pe o perioadă de nedeterminată

Revenind la acest job, liceul Tehnologic „Petru Rareș” angajează un paznic. Locul de muncă este plătit cu peste 4.000 de lei pe lună și vine cu o serie de cerințe, însă nu chiar atât de stricte. Astfel, viitorul angajat trebuie să aibă o vechime de minimum 6 ani.

Se cer de asemenea studii medii, dar și un atestat în domeniu. În ceea ce privește contractul de muncă, acesta va fi încheiat pe o perioadă nedeterminată, programul fiind de opt ore pe zi.

ADVERTISEMENT

Salariul viitorului angajat este de 4.076 lei, conform anunțului făcut de cei de la AJOFM. Cum se poate angaja o persoană pe un astfel de post și ce are de făcut? Mai multe detalii legate de condițiile de angajare și valabilitatea ofertei pot fi obținute chiar de către cei interesați.

Aceștia trebuie să meargă la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. Totodată, mai multe detalii pot fi văzute și pe site-ul ANOFM ori la punctele de lucru ale AJOFM Botoșani din localitățile Dorohoi, Darabani, Săveni și Ștefănești.

ADVERTISEMENT

Amintim că un alt loc de muncă a generat interes în România zilele trecute. Este vorba despre un post plătit cu 5.500 de lei pe lună. Nici aici nu se cereau studii superioare, iar angajatorul mai promitea și două prime de 1.000 de lei pe an. 

ADVERTISEMENT