Life

Locul de muncă plătit cu 5500 de lei pe lună. Angajatorul oferă în plus două prime de 1.000 de lei. Nu-ți trebuie facultate

Există un loc de muncă plătit cu 5500 de lei pe lună. Și mai mult de atât, angajatorul oferă în plus două prime de 1.000 de lei.
13.03.2024 | 08:11
Locul de munca platit cu 5500 de lei pe luna Angajatorul ofera in plus doua prime de 1000 de lei Nuti trebuie facultate
Locul de muncă plătit cu 5500 de lei pe lună. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Locul de muncă plătit cu 5500 de lei există, iar angajatorul nu cere studii superioare. Totodată, viitorii angajați se bucură de o mulțime de beneficii printre care și două prime de 1.000 de lei pe an.

Locul de muncă plătit cu 5500 de lei pe lună

Există o mulțime de locuri de muncă care oferă salarii generoase în România. Unele dintre ele sunt disponibile inclusiv persoanelor care nu au studii superioare. Iar angajatorii pot fi destul de ”darnici”.

ADVERTISEMENT

Exemplu este și acest loc de muncă plătit cu 5500 de lei pe lună. Angajații se bucură de prime consistente, dar și de tichete de masă. Totodată, aceștia au și alte beneficii atractive.

Iar în ciuda faptului că nu e nevoie de studii superioare în domeniu, puțini sunt interesați să ocupe un post. Care e motivul și în ce domeniu este disponibil locul de muncă plătit cu 5500 de lei pe lună?

ADVERTISEMENT

Se fac angajări la o fabrică de carton situată în apropierea Capitalei. Conform unui anunț de angajare, se caută persoane cu o experiență de minim șase luni în domeniul de producție.

Ce beneficii au angajații

Nu e nevoie de studii superioare, se mai arată în anunț. Viitorul angajat e nevoie să aibă minimum zece clase, ori școala profesională sau liceul absolvit. Iar printre altele, mai se caută și stivuitorist și operator mașini automate și semiautomate.

ADVERTISEMENT

Salariile sunt și ele destul de generoase. Locul de muncă este plătit cu 5500 de lei pe lună brut. Iar la această remunerație se mai adaugă și două prime, una de Crăciun, dar și una de Paște.

Primele au o valoare de 1.000 de lei brut, la fiecare sărbătoare. În același timp, angajatorul mai oferă și alte avantaje. Printre acestea se numără și primele de policalificare, de performanță, dar și de recomandare.

ADVERTISEMENT

Totodată, angajații se mai bucură și de tichete de masă de 35 de lei pe zi, dar și de o subvenție pentru cantină. De asemenea, se oferă abonament la serviciile medicale, dar și un card pentru automatul de cafea.

Unde se află fabrica? La nu foarte mare distanță de București. În anunț este menționat faptul se asigură și transportul din Pitești, zona Prundu. Și se pare că sediul firmei se află pe Autostrada A1, kilometrul 11, în Bolintin Deal.

ADVERTISEMENT