Life

Meseria care îți poate aduce bani foarte mulți și pentru care nu-ți trebuie studii superioare. Cum reușește un bărbat să câștige peste 100.000 de dolari pe an

Meseria care îți aduce mulți bani și nu este nevoie de studii superioare pentru a o practica. Un bărbat câștigă peste 100.000 de dolari pe an.
27.01.2024 | 15:59
Meseria care iti poate aduce bani foarte multi si pentru care nuti trebuie studii superioare Cum reuseste un barbat sa castige peste 100000 de dolari pe an
Un bărbat reușește să câștige pete 100.000 de dolari pe an, fără studii superioare. Sursa foto: Freepik/wirestock
ADVERTISEMENT

Un bărbat din New York reușește să câștige mulți bani, și anume peste 100.000 de dolari pe an, iar meseria sa nu necesită studii superioare. Practică această activitate de ani buni și îi place foarte mult.

Meseria cu care un bărbat reușește să câștige foarte mulți bani, fără studii superioare. Are un venit de peste 100.000 de dolari pe an

În ziua de astăzi există foarte multe joburi, iar unele dintre ele pot aduce venituri uriașe pentru cei care le practică. Se pare că nu doar cei care lucrează în domeniul medical, IT, financiar sau în avocatură pot câștiga mulți bani.

ADVERTISEMENT

Ryan Stewart, un american care iubește foarte mult câinii, și-a lansat o afacere în urmă cu mai bine de 20 de ani.  Americanul plimbă câinii încă din 2002, de când a lansat Ryan for Dogs, în New York, pentru a câștiga niște bani în plus. La momentul respectiv, lucra în domeniul actoriei.

În acest moment, principala activitate a bărbatului este plimbarea câinilor. Ryan câștigă aproximativ 60 de dolari pe oră și plimbă, simultan, grupuri de trei până la cinci câini.

ADVERTISEMENT

Acesta reușește să câștige până șa 120.000 de dolari anual, conform unor documente, notează CNBC. Stewart are o relație foarte bună cu câinii, astfel că practică această meserie cu plăcere.

Bărbatul din SUA nu are diplomă universitară. Ryan Stewart reușește să obțină un venit anual destul de mare, de șase cifre, și îi place meseria lui. Acesta lucrează aproximativ 36 de ore pe săptămână, 6 ore pe zi, timp de 6 zile.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să știe un plimbător de câini

Deși este un job potrivit pentru cei pasionați de câini, nu este tocmai ușor. Cei care vor să practice această meserie trebuie să știe că este nevoie de concentrare și vigilență astfel încât să prevină price accident, precum conflictele dintre câini sau rănirea lor.

În plus, trebuie să fie, în permanență, atenți la trafic. Ryan Stewart a spus că este o profesie care nu permite ascultarea muzicii în căști, de exemplu, pentru că ar putea distrage.

ADVERTISEMENT

Cei care își doresc să plimbe câini trebuie să fie mereu atenți la aceștia, pentru că rănirea lor i-ar putea costa enorm. Deși nu este o meserie pentru oricine, există numeroase avantaje, cum ar fi petrecerea timpului cu aceste animale de companie.

În New York, venitul mediu anual al unui plimbător de câini este de aproximativ 35.625 de dolari. Nu este un venit mare, deStewart solicită, în prezent, între 20 și 25 de dolari pentru fiecare câine. Mulți clienți vin prin recomandări, dar și prin solicitări pe site-ul web.

ADVERTISEMENT
Tags: