Life

Locul de muncă plătit cu aproape 100 de euro pe zi. N-ai nevoie de liceu și primești și bani ca să mergi în concediu

Locul de muncă unde poți încasa pe zi 100 de euro. Nu ți se cere să ai nici măcar liceul și poți primi și bani de concediu.
01.11.2023 | 12:27
Locul de munca platit cu aproape 100 de euro pe zi Nai nevoie de liceu si primesti si bani ca sa mergi in concediu
Despre ce loc de muncă este vorba. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Locul de muncă care îți poate schimba viața. Angajatorul promite 100 de euro pe zi sau bani de concediu, fără a fi nevoie să fi absolvit măcar liceul. De asemenea, ți se garantează și cazarea, iar dacă ai o experiență mai mare poți primi chiar și un salariu mai bun.

Locul de muncă plătit cu 100 de euro pe zi și pentru care nu ți se cere diplomă de liceu

Pe o platformă de job-uri există un anunț de angajare care ar putea îmbunătăți situația financiară a multor români, mai ales a celor care și-ar dori să experimenteze traiul de peste hotare. Cei interesați pot aplica, online, până pe data de 11 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Dacă ai mai lucrat până acum ca instalator, dar remunerația nu este cea pe placul tău, ce spui de o angajare pe aceeași funcție în Norvegia? Conform unui anunț de pe ejobs.ro, firma Lapland Hotels Oy oferă un salariu de 2900 de euro, în mână.

Care sunt cerințele locului de muncă

Pentru a primi cei 2900 de euro, adică 14.407. 05 lei, în Norvegia, ca instalator, trebuie să ai minim doi ani de experiență acumulată în domeniul instalațiilor și să mai fi lucrat până în prezent în Norvegia sau în alte țări scandinave.

ADVERTISEMENT

De asemenea, trebuie să ai cunoștințe de bază în engleză sau în norvegiană, în așa fel încât să înțelegi cerințele și să explici ceea ce vei realiza. Totodată, trebuie să înțelegi desene tehnice și să respecți reglementările referitoare la sănătate și la modul de muncă.

”Sarcinile dvs. principale includ: montare sisteme de canalizare, conducte de apă în instalații de protecție împotriva incendiilor (sisteme de sprinklere) și instalații de încălzire”, transmite firma angajatoare din Norvegia.

ADVERTISEMENT

Care sunt condițiile locului de muncă

Condițiile de muncă sunt și ele enumerate în anunț. Pe lângă suma de 2900 de euro sau chiar mai mult, conform experienței, se vor garanta zilele de concediu plătite, diferite training-uri, contract de muncă, cazare sau indemnizație de relocare.

”Ceea ce oferim: contract de munca permanent si stabilitate in cariera, salariu competitiv, negociabil pe baza de experienta, asigurare cuprinzătoare de muncă și asistență medicală, zile de concediu plătite (feriepenger) – 12% din salariul tău, oportunitati de dezvoltare profesionala si diverse training-uri si cursuri, sunt furnizate toate instrumentele și echipamentele necesare, ajutorul și asistența noastră în găsirea unui apartament în Norvegia – nu ești lăsat singur.

ADVERTISEMENT

De asemenea, puteți solicita o indemnizație de relocare prin sistemul EURES de mobilitate vizată. Vă vom îndruma cum să aplicați pentru el. (…) Vă vom ajuta cu toate documentele și înregistrările – vizite la biroul fiscal, înregistrarea rezidenței, conturi bancare etc.”, mai apare în anunț.

ADVERTISEMENT
Tags: