Life

Locul de muncă plătit cu până la 4 mii de euro pe lună. Nu ai nevoie de studii și ești învățat gratis ce trebuie să faci

Locul de muncă ideal pentru cei curajoși. Nu trebuie să ai pregătire în domeniu pentru a fi răsplătit cu mii de euro în fiecare lună
09.12.2023 | 15:35
Locul de munca platit cu pana la 4 mii de euro pe luna Nu ai nevoie de studii si esti invatat gratis ce trebuie sa faci
Locul de muncă unde nu este nevoie să ai studii Sursa foto: Pixabay, Freepik
ADVERTISEMENT

Cine nu ar vrea să aibă un loc de muncă bine plătit, unde nu experiența nu este necesară?! Astfel de anunțuri sunt din ce în ce mai întâlnite în ultima vreme. Pentru cei care vor să muncească într-un mediul care pune accent pe dezvoltarea profesională, acesta s-ar putea să fie locul de muncă perfect.

Locul de muncă care îți permite să muncești în afara țării

În ultima vreme, piața muncii a suferit multe schimbări. Tinerii au pretenții ridicate la locul de muncă și, tocmai de aceea, le este destul de greu să găsească ceva pe placul lor. Dar nu imposibil!

ADVERTISEMENT

Pentru cei care au suficient curaj și vor să plece din România, Grecia și Spania îi așteaptă cu brațele deschise. În plus, nici nu este nevoie să ai studii!

Potrivit unui anunț postat pe una dintre cele mai mari platforme de joburi, în Spania și în Grecia se caută foarte mult personal. În special, în domeniul HoReCa, dar nu numai. La mare căutare aici sunt joburile de fotograf, vânzător sau agent de turism.

ADVERTISEMENT

Un mare plus al acestor locuri de muncă este faptul că nu este necesar să ai studii. Angajatorii oferă pregătirea pentru toți angajații, astfel ca fiecare să facă față noului loc de muncă.

Zeci de oportunități pentru cei care își doresc un job dinamic

Jobul de fotograf hotelier îi încântă pe mulți, mai ales că salariul este unul pe măsura muncii depuse. Cine este acceptat la acest loc de muncă primește lunar între 1000 și 4000 de euro. Însă, nici lista atribuțiilor nu este una mică.

ADVERTISEMENT

Fotograful hotelier trebuie să facă poze în marea majoritate a timpului. Tot el este cel responsabil pentru ședințele foto pe care le organizează pentru oaspeții hotelului respectiv.

Tot pe lista atribuțiilor intră și promovarea serviciilor hotelului, potrivit unui target stabilit la început. În funcție de asta, la salariu se mai pot adăuga anumite bonusuri de performanță.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fotograful hotelier întocmește și trimite superiorilor diverse rapoarte privind situația reportajelor foto. Printre ultimele atribuții de pe listă se numără participarea la evenimentele din cadrul hotelului.

Cei acceptați la acest loc de muncă vor fi pregătiți de personal autorizat la Brașov, înainte de a pleca în Grecia sau Spania. Se asigură cazare, masă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, asigurare medicală și decontare transport.

ADVERTISEMENT