Life

Locul de muncă plătit cu peste 100 de euro pe zi. Angajatorul nu te ține peste program și îți asigură transport și cazare. Instructajul e gratis și se face imediat

Locul de muncă unde angajatorul plătește fiecare oră suplimentară. Ce condițiile trebuie să îndeplinească cei care vor să câștige mii de euro pe lună
03.02.2024 | 12:00
Locul de munca platit cu peste 100 de euro pe zi Angajatorul nu te tine peste program si iti asigura transport si cazare Instructajul e gratis si se face imediat
Locul de muncă unde se plătește fiecare oră suplimentară. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, piața locurilor de muncă este din ce în ce mai complicată. Puțini sunt românii care reușesc să își găsească un loc de muncă care să îi satisfacă pe deplin. Cei care caută să muncească pe bani ”frumoși”, trebuie să știe că există un loc de muncă unde angajatorul este dispus să plătească 100 de euro pe zi.

Locul de muncă unde ești plătit pentru fiecare oră suplimentară

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că locurile de muncă din străinătate îi atrag foarte mult pe români. Nici nu este de mirare, având în vedere condițiile de lucru, dar și salariile oferite.

ADVERTISEMENT

Pe platformele dedicate locurilor de muncă, angajatorii din străinătate au fel de fel de oferte pentru oamenii dornici de a lucra. Ba chiar unii dintre ei nici nu cer prea multă experiență și sunt dispuși să plătească foarte bine.

Un astfel de exemplu este o companie cu sediul în Olanda al cărei obiectiv este munca într-un depozit de îmbrăcăminte de lux. Cei care vor să fie plătiți cu aproape 15 euro pe oră, trebuie să îndeplinească câteva condiții minime înainte de a aplica și de a se prezenta la interviu.

ADVERTISEMENT

Prima și poate cea mai importantă condiție este cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional. Toți angajații vor beneficia de training pentru a cunoaște mai bine obiectivul companiei, dar și activitățile de zi cu zi.

Angajatorul pune totul la dispoziție pentru un proces de recrutare facil

În depozitul din Olanda se lucrează de luni până vineri, în două schimburi. Orele de lucru sunt 06:00 – 15:00 și 15:00 – 00:00. Există și pauză în acest program de lucru, timp în care angajații se pot bucura de băuturi și fructe gratuite oferite la cantina companiei.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să lucreze mai mult, au posibilitatea de a munci câteva ore suplimentare în zilele de sâmbătă. Aceste ore sunt remunerate corespunzător, după cum precizează angajatorul în anunț.

Printre beneficiile acestui loc de muncă se numără transportul gratuit de acasă la locul de muncă, dar și de la locul de muncă acasă. De asemenea, se asigură și cazare foarte aproape de locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Angajatorul oferă celor interesați cursuri de limbi străine, dar și training online. Ba mai mult, asigură asistență în îndeplinirea formalităților aferente procesului de recrutare. La toate aceste beneficii, se mai adaugă și sporuri extra de sărbători, de weekend sau pentru program de noapte.

În ceea ce privește sarcinile viitorilor angajați, aceștia trebuie să se ocupe de ambalarea produselor, de controlul calității și de procesarea retururilor. De asemenea, tot în sarcina lor intră și sortarea pachetelor, pregătirea comenzilor, procesarea retururilor și reaprovizionarea stocurilor.

ADVERTISEMENT