Life

Locul de muncă plătit cu 6.000 de lire pe lună. Angajații au concediu 4 luni pe an

Jobul pentru care primești 6.000 de lire pe lună. Persoanele care lucrează în acest domeniu beneficiază de 4 luni de vacanță.
18.01.2024 | 10:10
Locul de munca platit cu 6000 de lire pe luna Angajatii au concediu 4 luni pe an
Jobul pentru care primești 6.000 de lire pe lună. Persoanele care lucrează în acest domeniu beneficiază de 4 luni de vacanță. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Locul de muncă plătit cu 6.000 de lire pe lună. Angajații au concediu 4 luni pe an. O femeie a dezvăluit toate dedesubturile acestei meserii neașteptate, dar și care sunt dezavantajele care pot apărea în această situație.

Jobul pentru care primești 6.000 de lire pe lună. Persoanele care lucrează în acest domeniu beneficiază de 4 luni de vacanță

Jobul pentru care primești 6.000 de lire pe lună. Persoanele care lucrează în acest domeniu beneficiază de 4 luni de vacanță. Anita Memeti, o cunoscută creatoare de conținut de pe rețelele de socializare, a spus despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Tânăra a povestit pe social media că lucrează ca și femeie de serviciu într-o tabără de mine din Australia. Muncește în regim FIFO, ceea ce înseamnă că beneficiază de cazare, mâncare și zboruri gratuite. Așa reușește să economisească destul de mult.

Spune că nu are pe ce să cheltuie bani, doar dacă vrea să își cumpere mici lucruri sau are vicii la care nu poate să renunțe. Pe de alte parte, recunoaște că munca sa nu este deloc ușoară pentru că lucrează în ture de câte 12 ore.

ADVERTISEMENT

Atunci când are o săptămână liberă se bucură din plin de viață și îi sfătuiește pe oameni să facă același lucru. Tânăra spune că poate face tot ce dorește cu tot timpul liber și banii pe care îi câștigă ca și menajeră.

„Doar mă bucur de viață, ăsta este cel mai bun lucru”, a mărturisit Anita Memeti în videoclipul de pe TikTok, care a adunat peste un milion de vizualizări. Creatoarea de conținut este urmărită de peste 12.000 de persoane.

ADVERTISEMENT
@aries.babyxx

No cause im this fast in real life, haters will say im not. 😒 yes ive got a glove on. 🥴 #housekeeping #fyp #fifo #perth

♬ What It Is – Solo Version – Doechii

Ce dezavantaje are jobul de menajeră

Anita Memeti a dezvăluit și care sunt dezavantajele pe care le are jobul său de menajeră pentru care primește în fiecare lună suma de 6.000 de lire. Nu a îndulcit deloc munca și a spus cât de greu poate fi uneori.

În calitate de femeie de serviciu, tânăra se confruntă adesea cu sarcini dezgustătoare și cu un miros urât. În ciuda soarelui din partea de vest a Australiei, căldura poate deveni, de asemenea, destul de intensă.

ADVERTISEMENT

De foarte multe ori ajunge să lucreze la temperaturi caniculare care ating 45-50 de grade Celsius și asta o face să transpire extrem de mult. Sticla de apă rece pe care o are la îndemână ajunge să se încingă imediat dacă este lăsată afară.

„În prima săptămână ești plin de energie pentru că ești odihnit. A doua săptămână va fi un pic mai obositoare pentru că ajungi la finalul schimbului”, a mai spus menajera din Australia.

„Veți rata zilele de naștere, Anul Nou, Crăciunul, în funcție de rotație”, a mai adăugat ea pe contul de TikTok. Anita Memeti i-a sfătuit pe oameni să ia în calcul toate avantajele și dezavantajele înainte de a se angaja.

ADVERTISEMENT
Tags: