News

Locul de muncă unde primești peste 1.000 de euro pe lună. Nu ai nevoie de experiență și ai destul de mult timp liber

Ofertă inedită pentru un loc de muncă din București. Cerințe speciale pentru un salariu de cel puțin 1.000 de euro pe lună
24.07.2023 | 08:54
Locul de munca unde primesti peste 1000 de euro pe luna Nu ai nevoie de experienta si ai destul de mult timp liber
Oferta de angajare circulă pe site-urile de profil de la începutul lunii Sursa foto: calidadservices.net
ADVERTISEMENT

O firmă de pază caută dispecer pentru un complex rezidențial din Sectorul 6 al Bucureștiului. Locul de muncă vine cu o ofertă de salarizare extrem de atractivă dar și cu cerințe speciale.

Locul de muncă unde primești peste 1.000 de euro pe lună

Potrivit unui anunț de angajare postat pe mai multe site-uri de profil, nu se cere experiență și se asigură condiții de lucru decente pentru un program în ture de 12 ore și un salariu între 4.500 și 6.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Totuși, candidatul ideal trebuie să îndeplinească și câteva condiții, două dintre ele restrângând drastic numărul de potențiali angajați. Astfel, pot aplica pentru jos doar femeile cu vârsta sub 45 de ani, care stăpânesc limba engleză la nivel conversațional și au cunoștințe de operare PC.

Anunțul care circulă de la începutul lunii iulie, a stârnit și supărări. ”Doamnele sub 45 de ani nu prea cunosc meseria de dispecer, mă tem că voi căutați altceva de fapt… în plus anunțul este discriminator!”, comentează un internaut la anunțul postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Aceeași firmă de pază mai recrutează pentru postul de dispecer la alte trei obiective din portofoliu. Spre deosebire însă de jobul din Sectorul 6, pentru aceste două oferte de muncă nu se cer doar femei și nu există limită de vârstă.

Două dintre oferte prevăd salarizare în funcție de experiență, una oferind și bonuri de masă, în vreme ce doar oferta pentru o clădire de birouri din zona Pipera precizează salariul, care este de 3.000 de lei net.

ADVERTISEMENT

Salariul mediu pentru un dispecer în servicii de securitate

Potrivit datelor furnizate de o platformă de recrutare, salariul unui dispecer în servicii de securitate variază, în medie, între 600 şi 800 de euro net pe lună.

”Ocupaţia de dispecer de securitate este practicată în cadrul societăţilor specializate de pază, protecţie şi securitate. Este persoana care urmăreşte permanent informaţiile primite de la sistemele electronice de securitate, le analizează şi raportează în funcţie de tipul evenimentului, de protocolul încheiat cu beneficiarul şi funcţie de prevederile legale în domeniu.

ADVERTISEMENT

Candidaţii pentru poziţie trebuie să aibă peste 18 ani şi să nu deţină antecedente penale, să fi absolvenţi de studii medii sau studii superioare tehnice, să deţină cunoştinţe despre funcţionarea echipamentelor de securitate şi siguranţă electronică şi să ştie la nivel avansat limba română şi engleză.

Pentru acest rol salariile sunt cuprinse în intervalul 600 – 800  euro lună, în medie”, a explicat Ana Vişian, marketing manager, BestJobs pentru Ziarul Financiar.

ADVERTISEMENT
Tags: