Life

Locul de vis din România asemănat cu Thailanda a ajuns de nerecunoscut. Mulți turiști au fost dezamăgiți de ce au văzut acum: „Își bat joc”

Locul superb din România care este asemănat cu Thailanda, dar de care turiștii au rămas dezamăgiți după ce l-au vizitat.
21.08.2023 | 18:53
Locul de vis din Romania asemanat cu Thailanda a ajuns de nerecunoscut Multi turisti au fost dezamagiti de ce au vazut acum Isi bat joc
Locul de vis din România asemănat cu Thailanda a ajuns de nerecunoscut. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea balneară Geoagiu-Băi este una unică în România și de o frumusețe rară naturală rară, ce a făcut-o să fie asemănată cu Thailanda. Cu toate acestea, o parte dintre cei care au vizitat-o au rămas dezamăgiți.

Geoagiu-Băi- stațiunea balneară din România asemănată cu Thailanda, dar care le-a lăsat un gust amar turiștilor

Stațiunea balneară de la Băile Geoagiu se numără printre cele mai frumoase din România. Are o vechime de aproximativ 10 milenii, iar în Antichitate așezarea era una de lux, unde doar cei cu foarte mulți bani aveau intrare.

ADVERTISEMENT

Istoria, dar și apa termală cu proprietăți miraculoase îi atrage an de an pe turiști, mai ales că în zonă pot vizita și Cascada Clocota. Situată la marginea stațiunii și la 55 de kilometri de Deva, cascada este una cu adevărat deosebită.

Deși nu are dimensiuni mari, impresionează prin căderea de 38-43 metri înălțime și 22 de metri lățime, dar și prin amplasament. Fiind înconjurată de vegetație, îți dă impresia că ai ajuns în Thailanda.

ADVERTISEMENT

Impresionant este că apa nu îngheață niciodată, deoarece colectează toate cele 16 izvoare termominerale aflate în apropiere, precum și un râuleț, iar specialiștii spun că acea este limpede și foarte curată, precum apa plată.

Cu toate acestea, în ciuda frumuseților deosebite și a faptului că în stațiunea balneară pot fi tratate mai multe afecțiuni, precum cele ale aparatului locomotor, reumatism, nevralgii, boli ginecologice, de nutriție și metabolice, mulți turiști au rămas dezamăgiți de ce au găsit la fața locului.

ADVERTISEMENT

„Își cam bat joc”

Stațiunea Geoagiu-Băi, împreună cu Cascada Clocota au fost promovate și în mediul online de către o tânără influencer. Aceasta le-a arătat oamenilor locul de vis din România în care a ajuns și i-a îndemnat să-l viziteze la rândul lor.

Totuși, în secțiunea de comentarii, mai mulți turiști s-au arătat dezamăgiți și au afirmat că așezarea nu este îngrijită, ba chiar că a ajuns de nerecunoscut. Amintim că, recent, o parte din cascadă s-a prăbușit, din fericire fără a lovi pe nimeni.

ADVERTISEMENT

„Am fost acum două luni acolo. Foarte frumos. Dar își cam bat un pic joc de locul ăla. Apa e infectă. Ar putea să o curețe cu plasa. Zici că e mlaștină”, a spus o persoană nemulțumită de stațiune.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie