Life

Locul din România în care te simți ca în Bali. Peisajele sunt spectaculoase, prețurile nu sunt mari

Locul din România în care te simți ca în Bali. Peisajele de aici sunt unele cu adevărat superbe, iar prețurile nu sunt mari.
19.08.2023 | 09:45
Locul din Romania in care te simti ca in Bali Peisajele sunt spectaculoase preturile nu sunt mari
Locul din România în care te simți ca în Bali. Foto Colaj Fanatik / Capturi Observator Antena 1
ADVERTISEMENT

Locul din România în care ajungi să ai o experiență ca în Bali. Piesajele de aici sunt unele spectaculoase, iar prețurile nu sunt mari. Iată unde se află.

Locul din România în care te simți ca în Bali. Unde este, de fapt

Pentru că a vrut să aducă Bali la noi în țară, un tânăr a decis să construiască propria lui variantă, dar mai ieftină. Bali de România este în satul Mara, la circa 50 de minute de mers de Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Aici se găsește locul din România în care chiar poți să te simți ca în Bali. Are peisaje superbe și piscine infinity, doar că la prețuri mult mai accesibile.

Construcția în sine nu a fost una ușoară, după cum mărturisește administratorul locului. Atracția turistică este pe un deal.

ADVERTISEMENT

„Această idee aparţine patronului care şi-a dorit foarte mult să ajungă în Bali. Aici a avut foarte mult de lucru, a zis că nu a avut timp şi aşa a zis că a adus Baliul aici.

Construcţia a fost foarte dificilă, având în vedere că este pe deal”, a spus Carina Vancea, administrator, conform Observator.

ADVERTISEMENT

Ce prețuri sunt pentru o noapte de cazare

Prețurile sunt și ele destul de accesibile. În plin sezon, o noapte de cazare poate ajunge la 700 de lei, iar în extrasezon este circa 400 de lei. Sunt în total 15 camere.

 „Avem 15 camere, dintre care 10 duble şi 5 de familie. În sezon preţurile începând de la 700, iar în extra sezon de la 400”, spune Florin Coman, ospătar.

ADVERTISEMENT

Dar aici pot veni și cei care vor să stea doar la piscină, dacă locuiesc în apropiere sau pur și simplu sunt în trecere.

Prețurile sunt mult mai mici pentru ei, intrarea fiind de 100 de lei pentru adulți și 40 pentru copii.

În ceea ce privește mâncarea, turiștii de aici pot să comande ceva de la păstrăvăria proprie. Prețurile încep de la 18 lei, dar ajung la circa 45. Un cocktail este 25 de lei.

ADVERTISEMENT