Life

Locul din România unde ai nevoie de haine groase și în august. E perfect dacă vrei să scapi de caniculă

Locul din România unde trebuie să iei cu tine haine groase și în august. E potrivit dacă vrei să mergi departe de temperaturile ridicate.
24.08.2023 | 22:15
Locul din Romania unde ai nevoie de haine groase si in august E perfect daca vrei sa scapi de canicula
Locul unde poți fufi de caniculă. Ai nevoie de haine groase și în august. Sursa foto: Captură YouTube, Observator News/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Locul din România unde trebuie să ai la tine haine groase și pe care îl poți vizita atunci când e caniculă. Turiștii sunt înc7ntați de fiecare dată când ajung aici. Este chiar în vârf de munte.

Locul din România unde se poartă haine groase și în august. Este ferit de caniculă

Din cauza caniculei, mulți turiști români aleg să meargă în locuri mai răcoroase din țară, cum ar fi cele de la munte. Cei care ajung în Pasul Urdele, din Munții Parâng, acolo unde temperaturile nu sunt mai mari de 15 grade, chiar și în timpul verii.

ADVERTISEMENT

Turiștii se bucură de peisajele superbe din acest loc, dar și de faptul că se află departe de caniculă. Românii s-au săturat de temperaturile extreme de afară, așa că aleg să meargă în locuri unde nu se pot plânge de căldură.

Ciobanii aflați în vârful muntelui încă poartă haine groase, de lână, și sunt fericiți că locul este atât de apreciat de vizitatori. Aceștia fac poze cu animalele, cu permisiunea ciobanilor.

ADVERTISEMENT

Cei care au de gând să meargă într-o zonă atât de răcoroasă sunt îndemnați de salvamontiști să-și ia haine groase în bagaj. Vremea este imprevizibilă la munte, așa că turiștii trebuie să fie pregătiți de o furtună.

“Am plecat pe o căldură de curgeau apele pe mine. Aici e nemaipomenit de bine. Splendid! Foarte frumos, peisaj nemaipomenit”, a spus o turistă, încântată de locație.

ADVERTISEMENT

“Am fugit din faţa caniculei. Am fost cazaţi în zona aia, este o pârtie, foarte frumos. Şi de acolo am văzut Păpuşa. Cred că aici e Parângul Mare, la 2.400 de metr, a mai spus un alt turist, potrivit Observator News.

Cei care ajung în Munții Parâng vor vedea peisaje inedite, turme de oi și chiar măgari. Unii revin de fiecare dată aici cu drag și aduc cu ei și alte rude, care sunt fascinate de ceea ce oferă locul.

ADVERTISEMENT

“Am venit a patra, a cincea oară. Am reuşit să aducem şi bunicii, 70, 80 de ani, cu maşina. Ne aşteaptă puţin mai jos. Şi nepoţii. Şi ei sunt foarte încântaţi. Nu au văzut în viaţa lor aşa ceva”, a mai spus o femeie pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT