News

Locul în care Mircea Badea nu poartă niciodată mască. A recunoscut în direct

22.12.2020 | 07:53
Locul in care Mircea Badea nu poarta niciodata masca A recunoscut in direct
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a vorbit despre purtatul măștii, în contextul în care există tot mai mulți oameni care susțin că masca devine imposibil de purtat.

Realizatorul TV a mărturisit că el face parte din categoria celor care poartă mască și acasă, însă nu face acest lucru atunci când apare la televizor, în timpul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Motivul? Jurnaliștii sunt scutiți de acest lucru în timpul emisiunilor televizate dacă studioul permite o distanțare socială adecvată.

Mircea Badea poartă mască acasă

Am cel puțin două icoane acasă: una e cu o mască, una cu Pfizer. Am aici mască, o pun în punguță frumos.

ADVERTISEMENT

Vreau să vă spun că nu m-a mai văzut nimeni fără mască. Singurul loc în care nu port mască este aici, în studio, deși nu mi se pare în regulă nici asta. Adică de ce să nu purtăm mască în studio?! Eu și în casă port mască. Și arăt bine cu ea”, a spus Mircea Badea.

Jurnalistul a dezvăluit că nu se teme de Covid-19, dar nu vrea să își îmbolnăvească părinții cu această boală. „Nu mi-e frică deloc, mi se pare că am fost mult mai bolnav în viața asta în alte ocazii decât aș fi de la virusul ăsta.

ADVERTISEMENT

Nu aș vrea să-i dau mamei, lui tata, copilului. În rest, nu mă interesează acest virus deloc pe mine personalâ”, a completat Badea.

Mircea Badea poartă mască la TV
Mircea Badea poartă mască la TV

În luna mai, Mircea Badea intrase în direct la emisiunea lui Mihai Gâdea cu o mască pe față și își justifica atunci gestul: „Am venit în calitate de telespectator cu mască. În calitate de realizator nu aș fi venit, dar în calitate de telespectator am venit, pentru că toți, de la toate televiziunile, mi-au spus că e foarte important să respectăm recomandările autorităților.

ADVERTISEMENT

Eu am o problemă cu acest cuvânt: autorități, mai ales că autoritățile fiind cine? Orban și cu Werner, pe bune? Dar este important să le respectăm și este și lege că în spații închise trebuie să porți mască”.

ADVERTISEMENT
Tags: