Life

Locul perfect pentru o vacanță de toamnă reușită. E plin de ”zahăr”, iar priveliștea îți taie respirația

Dacă ești în căutarea unui loc perfect pentru vacanța de toamnă, iată că l-ai găsit. Doar aici vei avea parte de o experiență spectaculoasă.
04.11.2023 | 13:53
Locul perfect pentru o vacanta de toamna reusita E plin de zahar iar privelistea iti taie respiratia
Locul perfect pentru o vacanță de toamnă. Sursă foto: The Sun / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ești în căutarea unui loc spectaculos pentru vacanța de toamnă? Iată că l-ai găsit deja. Dacă ajungi aici te bucuri de o experiență unică. Mai mult de atât, ești primit cu brațele deschise.

Locul perfect pentru o vacanță de toamnă

Ce e drept, acest loc spectaculos perfect pentru vacanța de toamnă e departe de România. La final însă, întreaga experiență merită efortul. Cu siguranță nu o să mai vezi ceva atât de frumos.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre extremitatea sudică a provinciei francofone Quebec din Canada. Aici, locuitorii au un stil aparte prin care aleg să îi primească pe străini. Și chiar nu e de mirare, arată The Sun.

Dacă ajungi aici ai șansa să mănânci o plăcintă de zahăr stropită cu arțar. De asemenea, priveliștea din jur pare desprinsă dintr-un basm. Copacii sunt argintii, iar frunzele lor impresionante.

ADVERTISEMENT

Iar un restaurant interesant este Sucrerie de la Montagne. Aici se practică de 45 de ani metodele tradiționale de producție a siropului de arțar și servește acest produs lipicios cu orice. De asemenea, locația se află în adâncurile unei păduri de arțari.

Siropul de arțar, ingredientul vedetă

Astfel, poți să te bucuri de sirop de arțar alături de cafea, bere și nu numai. Iar un alt motiv pentru care să mergi în acest loc în vacanța de toamnă îl reprezintă mâncarea tradițională din zonă.

ADVERTISEMENT

De la felii groase de șuncă până la cârnați de porc, ouă pufoase, plăcintă cu carne, sfeclă murată și, evident, o sticlă de sirop de arțar uriașă. Asta pentru că în Canada, frunza de arțar este sărbătorită ca la carte.

De ce să alegi acest loc în vacanța de toamnă? Localnicii spun că în această perioadă, pădurile par a fi stropite cu nuanțe de portocaliu și auriu. De asemenea, apusurile parcă se văd altfel, iar liniștea e una aparte.

ADVERTISEMENT

Iar dincolo de siropul de arțar, fabricile de bere au și ele o producție interesantă. Sursa citată scrie că cine alege să guste o astfel o astfel de băutură aici, va fi cu adevărat uimit. Astfel, acest loc merită văzut chiar și o singură dată în viață.

ADVERTISEMENT
Tags: