Life

Lora, îndurerată la 3 ani de la moartea mamei sale: ”Cea mai neagră zi din viața mea”

Lora, mesaj încărcat de emoție la 3 ani de la moartea mamei sale, Mihaela Petrescu. Mărturia cântăreței de muzică ușoară.
27.01.2023 | 11:12
Lora indurerata la 3 ani de la moartea mamei sale Cea mai neagra zi din viata mea
Lora, mesaj încărcat de emoție la 3 ani de la moartea mamei sale. Mărturia cântăreței. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este îndurerată chiar dacă au trecut 3 ani de la moartea femeii care i-a dat viață. Actrița din Pup-o mă! 2: Mireasa nebună consideră că data de 26 ianuarie 2020 va rămâne pentru totdeauna ca fiind cea mai neagră.

Lora, mesaj încărcat de emoție la 3 ani de la moartea mamei sale. Mărturia cântăreței

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, a transmis un mesaj încărcat de emoție la 3 ani de când a rămas singură pe lume. Vedeta suferă în continuare după pierderea suferită înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă a depășit pierderea suferită, fosta prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, a dezvăluit că sunt unele dureri peste care nu se poate trece ușor. Așa s-a întâmplat și în cazul său în ultimii 3 ani.

Într-o zi ne vom revedea să ne continuăm dansul, mami. 26.01.2020 a fost cea mai neagră zi din viața mea. Sunt întrebată des… cum se poate trece peste o astfel de durere? Nu se trece peste.

ADVERTISEMENT

Rămâne cu tine şi tu vei învăța să trăiești cu ea. Sunt dureri care ne schimbă pentru totdeauna… în ce fel, depinde de noi.

Acum, te rog, îmbrățişează-ți părinții pentru mine”, a scris Lora pe pagina de Instagram, unde a distribuit o imagine în care dansează cu mama sa, Mihaela Petrescu.

ADVERTISEMENT

Lora, despre pierderea mamei sale

Lora a vorbit în repetate rânduri despre pierderea mamei sale care a fost răpusă de o boală nemiloasă. Femeia suferea de cancer la sân, o perioadă de 6 ani reușind să țină sub control boala cu ajutorul tratamentului.

Cea care i-a dat viață blondinei era de profesie farmacistă, însă nu a dorit să meargă la medic decât târziu. Vedeta a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a o vindeca și a dus-o la o clinică din Turcia.

ADVERTISEMENT

Din păcate, boala a recidivat la 5 ani de la această intervenție chirurgicală. Artista a rămas orfană de tată când era foarte mică. Se întâmpla când Lora avea numai 4 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: